ÅNGLÖSNINGAR FÖR OEM TILLVERKARE

Bottle Production Line

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Globe icon

Global Support

Multiple arrows icon

Vi optimerar dina lösningar

Operational excellence

Tillförlitlig leveranskedja

GLOBAL SUPPORT FÖR DIG, DIN UTRUSTNING OCH DINA KUNDER

Spirax Sarco är en ledande leverantör av kompletta ångsystemlösningar till en rad olika industrier som exempelvis livsmedelsindustri, läkemedelsindustri och sjukhus.

Vårt globala nätverk består av specialiserade ingenjörer inom OEM somhar ett stort engagemang och kunskap om ånga. Vi hjälper att definiera och förstå dina behov och dina kunders behov för att kunna tillhandahålla en komplett teknisk ånglösning som passar just dig.

VI HJÄLPER DIG I ALLA LÄGEN

Global support

Tack vare ett globalt nätverk, i 40 verksamheter världen över, står fler än 1300 specialiserade ingenjörer till ditt förfogande.

Kundanpassade tekniska lösningar och system, utformade för att uppfylla dina kunders behov.

Med 40 utbildnings center runt om i världen ger vi er utbilding i ångteknik så ni kan supporta era kunder.

Optimerade lösningar

Genom att samarbeta med en global leverantör av högkvalitativa och tillförlitliga produkter kan dina kunder uppnå maximala driftsresultat och samtidigt minimera risken för onödigt stillestånd.

Våra konstruktionslösningar följer lokala regelverk, hälso- och säkerhetsstandarder samt uppfyller miljömål.

Med global tillgång till teknisk produkt- och ångexpertis får du den support du behöver för specifikation, utformning och systemlösning.

Tillförlitlig leveranskedja

Nio tillverkningsanläggningar i fyra världsdelar underlättar dina lokala eller globala processer vad gäller inköp, konstruktion och produktion.

Nationella lager i över 40 länder ger pålitlig tillgång till reservdelar och ersättnings produkter när er era kunder behöver det.

Med sina gedigna ångkunskap ger Spirax Sarco den globala support som krävs för att hjälpa mig och Tetra Pak-verksamheten under hela livscykeln för våra lösningar – från utformning till leverans, till driftsättning och eftermarknaden.
Lars Hansson – Global Product Manager, Tetra Pak Processing Systems

PRODUKTER SOM ANVÄNDS AV OEM TILLVERKARE

OEM industrier

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION

Vi hjälper dig att hitta rätt lösning för Dig

LinkedIn logo