Renovering og overhaling av ventiler

Har ventilene dine sluttet å fungere optimalt?

renoverin

VÅRE TJENESTER INNEN RENOVERING OG OVERHALING AV VENTILER

Lekker reguleringsventilene dine? Sitter de fast? Eller har de sluttet å virke? Har du vurdert å gå over ventilene dine? 

Spirax Sarco tilbyr ventilinspeksjon, reparasjon og trykktesting. Overhaling av ventiler utføres i vårt fullt utstyrte verksted, hvor vi også kan kalibrere og resertifisere ventiler.

Vi kan betjene og vedlikeholde alle våre egne ventiler, samt ventiler fra andre leverandører, inkludert:

- Reguleringsventiler 
- Kuleventiler
- Belgtettende stengeventiler
- Sikkerhetsventiler*

* Mange forsikringsselskaper krever at sikkerhetsventiler på kjeler skal vedlikeholdes årlig og halvårlig på annet trykkrelatert utstyr.

Hvis mulig tilbyr vi service på stedet av ventiler. Kontakt oss og finn ut mer om mulighetene.

 

Hvordan utvider du ventilytelsen?

VEDLIKEHOLD DAMPSYSTEMET OG OPNÅ OPTIMAL DRIFTSEFFEKTIVITET

Les om våre tjenester og ekspertise innen damp.

Fordeler ved å vedlikeholde dine ventiler

I industrien, vil kostnadene alltid være en viktig faktor å vurdere. Som de sier, "det er de små tingene som utgjør en stor forskjell", og i mange tilfeller er det de små tingene som kan ende opp med å spare en liten formue, ikke minst når det kommer til ventiler. Sammenlignet med å kjøpe helt nye ventiler, kan kostnadene ved renovering være langt mer attraktivt enn kostnadene for utskifting - forutsatt at alternativet er tilgjengelig selvfølgelig!

Renoveringskostnadene kan i gjennomsnitt være 50 til 70 % av kostnadene for en ny ventil, men kan også være så lite som 30 %.

Det er andre fordeler med å vedlikeholde ventilene dine:

Vedlikehold er enkelt

Hvis det gjøres regelmessig, vil du holde et øye med systemets tilstand og derfor være et skritt foran eventuelle driftsfeil – noe som gjør det lettere å planlegge vedlikehold i stedet for bare å bedrive brannslukking når feil oppstår.

Maksimal drift

Du trenger ikke å bekymre deg for potensiell nedetid/driftsstans når ventilene følger oppsatt vedlikeholdsprogram.

Samsvarer med sikkerhetskrav

Vi følger selvfølgelig alltid sertifiserte prosesser når vi renoverer ventilene dine, slik at systemet ditt overholder ISO- og API-forskrifter som standard. Dette betyr at så lenge du holder følger vedlikeholdsprogrammet, kan du være sikker på at anlegget ditt fungerer trygt og i henhold til standarder. I tillegg er vårt spesialiserte ventilrekondisjoneringsverksted fullt akkreditert, vi kan også utføre vedlikehold/renovering på site.

Høyere pålitelighet

Når du velger å få ventilene renovert, kan du forbedre systemets pålitelighet. Hvis du sørger for at ventilene dine vedlikeholdes regelmessig, vil du lettere kunne vurdere tilstanden til systemet ditt. Det er ingen tvil om at ventiler er en viktig del av ethvert system, så hvis de brukes og vedlikeholdes riktig, kan du høste fordelene av forbedret pålitelighet og effektivitet.

Relateret til renovering og overhaling av ventiler