Sykehus og helse

Surgeon preparing for an operation

Pålitelige og effektive byggtjenester, steriliseringsanlegg og varmtvannsforsyning bidrar til et komfortabelt, stabilt, hygieniskt og sunt inneklima, noe som er viktig for både pasienter og ansatte. Sykehus må også oppfylle strenge krav til energieffektivitet og driftskostnader.

Dampsterilisering er del av helsevesenets tiltak for bedre steriliseringsprosesser på sykehus og oppfyllelse av gjeldende helseforskrifter. Spirax Sarco tilbyr komplette løsninger for alle steriliseringsbehov. Vår produktportefølje består av dampgeneratorer og distribusjonssystemer til alle slags anlegg innen helsevesenet som krever sterile forhold.

Spirax EasiHeat™

Vi leverer produkter, pakkeløsninger og teknisk støtte for effektive dampanlegg – alt innen dampdistribusjon og anlegg for kondensatretur. Et samarbeid med Spirax Sarco sikrer at hvert eneste anlegg er utformet og konstruert i samsvar med behovene innen helsevesenet.

Vi benytter ofte EasiHeat™ eller QuickHeat – dette er et system for konstant varmtvannstilførsel til sykehus, vaskerier og kjøkken. EasiHeat™ er en varmtvannsløsning som tar liten plass og krever lite vedlikehold. Den er egnet både til husholdnings- og oppvarmingsformål, og ettersom det ikke er nødvendig med oppbevaringstanker, reduseres risikoen for legionella.

 

 

FØLG OSS PÅ LINKEDIN

LinkedIn Logo

Alt om damp

"Our decision to upgrade to the EasiHeat systems was an easy one to make – we knew they would be perfect for this project."
Brian Colley, Energy & Environmental Engineer at Leighton Hospital View Case Study

Produkter innen Sykehus og Helse

Relatert til Sykehus og Helse