Kontakt din lokale dampekspert

Masthead background

Vår lokasjon

Kontor, lager & verksted

Vestvollveien 14
2019 Skedsmokorset
Oslo
Norway​

Tekniske forespørsler

Har du behov for hjelp, eller ønsker et tilbud?

Send mail

Andre henvendelser

Vi hjelper deg gjerne.

Send mail

Vårt Team

Kontakt dine lokale dampeksperter. Vi er klare til å hjelpe deg med å holde dampsystemet i gang optimalt.

Du kan alltid stole på oss når det kommer til gode råd, råd og støtte. Vi står klare til å hjelpe deg pr telefon eller virtuelt. Vi kommer også gjerne ut og inspiserer ditt dampanlegg.

Ole Eivind Hansen

Teknisk & Service Sjef

Tom Moen

Regionsjef Sør og Vest

Asbjørn Dahle

Regionsjef Østlandet-nord

Ronny Vold

Østlandet Sør + Midt & Nord

Ønsker du å returnere eller bytte en vare?

Omfattende produktutvalg og kompetanse på dampsystemer

Gjennom vår brede kunnskap og mange års erfaring innen dampsystemer hjelper vi våre kunder med å redusere kostnadene ved å forbedre prosesseffektiviteten og spare energi.

Fra det mest sofistikerte dampanlegget til enkle dampstrømmålere – vi tilbyr det største produktutvalget for alle bransjer. Det omfattende produktprogrammet gjør det mulig å levere totalløsninger til våre kunder innen både mat, farmasi, OEM og annen industri.

I tillegg til dampsystemer og andre relaterte produkter tilbyr vi revisjoner for vedlikehold og optimalisering av dampinstallasjoner. En revisjon identifiserer defekte vanndispensere og annet utstyr, synliggjør muligheter for forbedringer og besparelser, og gir deg et klart bilde av hva tilbakebetalingstiden er på den totale investeringen.

Med Spirax Sarco får du en forretningspartner som kjenner din virksomhet og kan se hva som trengs for å optimalisere og effektivisere prosessene dine, og til slutt spare deg for penger.