FORBERED FOR FREMTIDEN

DEKARBONISERING AV DAMPGENERERING OG DAMPDISTRIBUSJON FOR KRITISKE DAMPAPPLIKASJONER

Decarbonisation of steam generation guide

19/08/2022

EFFEKTIV, SIKKER OG BÆREKRAFTIG

Dette var budskapet på forsiden av Spirax Sarco Engineerings årsrapport 2020. Tre ord, som virkelig representerer resultaterne Spirax Sarco har hjulpet brukere av damp med å oppnå i årtier. Selvfølgelig blir ett av disse ordene spesielt fremtredende i alle våre tanker og mange av våre handlinger - "bærekraft". Det er et emne med mange sider, som nå berører nesten alle aspekter av våre liv og presenterer muligheter og utfordringer, som alle skal jobbe sammen om å omfavne. Så hvor og hvordan passer dampteknologi med det, og hvordan kan Spirax Sarco hjelpe deg.

KONSULENT SPESIALIST, STEPHEN BISHOP GIR INNSIKT I HVA SOM KAN GJØRES I DAG FOR Å OPTIMALISERE DAMPSYSTEMET DITT, OG HVA FREMTIDEN BRINGER FOR HELSESEKTOREN

Bærekraftig dampproduksjon spiller en avgjørende rolle i å dekke fremtidige behov for termisk energi på tvers av alle industrier. Jeg er veldig spent på teknologiene som blir tilgjengelige for å bidra til å oppnå dette, og rollen vi i Spirax Sarco spiller i utviklingen av disse teknologiene. Imidlertid er det fortsatt mange ting vi alle kan gjøre i dag for å ta noen meningsfulle skritt på reisen mot våre egne nullmål. Jeg håper denne guiden vil gi litt nyttig innsikt, vekke noen tanker og ideer og illustrere hvordan Spirax Sarco er godt rustet til å ta denne reisen i samarbeid med deg.
Steve Bishop, spesialist hos Spirax Sarco UK & Irland, har mange års erfaring i en rekke generelle industri- og dampprosesser, inkludert produksjonserfaring på tvers av en rekke bransjer.