Vandudlader surveys og -styring

BEVAR DINE VANDUDLADERES EFFEKTIVITET

vandudlader-survey

Hvorfor er en vandudlader survey en god investering?

✔ En vandudlader survey fremhæver besparelses- og effektiviseringsmuligheder

✔ Omkostningerne ved en vandudlader survey er typisk langt mindre end omkostningerne ved det gennemsnitlige energitab, der er ved ikke at vedligeholde vandudladerne regelmæssigt

✔ Regelmæssig styring af dine vandudladere giver mindre CO2-udledning, øget produktion og energibesparelser

✔ Vandudladere fjerner kondensat fra systemet og mindsker risiko for skader fra vandslag og korrosion

✔ Kondensat i dampforsyningen kan påvirke driften af applikationer og forårsage problemer såsom langsom opstart og dårlig varmeoverførsel. Fjernes kondensatet fra systemet, kan dampen udføre sin opgave effektivt i processen

✔ Vandudladere fjerner kondensat i systemet og giver en bedre dampkvalitet, så rør og udstyr er beskyttet mod erosion og korrosion.

Vil du også have fordelene ved en vandudlader survey?

Kontakt os og hør mere

spirax sarco vandudlader S.O.S

Trænger dine vandudladere til et sundhedstjek? Vores beregner stiller 10 spørgsmål for at vurdere tilstanden af dine vandudladere til at være HØJ, MIDDEL eller LAV.   Få en vurdering på kun 3 minutter.

Se hele vores program for vandudlader-styring

hVAD ER VANDUDLADER-STYRING?

Uanset om du ønsker at kontrollere dine vandudladeres sundhed eller samarbejde med os for at sikre, at dine processer kører problemfrit, kan vores komplette program for vandudladerstyring skræddersyes til dine behov og som en samlet løsning.

Fordelene ved vandudlader-styring

Nem vedligeholdelse og samtidig sikre maksimal oppetid

Levering og installation af komponenter, der er hurtige og nemme at vedligeholde af enten dit vedligeholdelsesteam eller vores erfarne serviceteknikere for at sikre pålidelig dampgenerering til din proces. Dette reducerer risikoen for uplanlagte fejl og sænker de samlede omkostninger til dampsystemet.

Bæredygtige energibesparelser og reducerede kulstofemissioner

At returnere kondensat til din kedelfødetank kan spare energiomkostninger og reducere behovet for erstatningsvand og behandlingskemikalier, alt imens produktionen og produktkvaliteten opretholdes.

Produktivitet og procesforbedring

Sunde vandudladere gør det muligt for dampsystemet at levere den termiske energi, der kræves for, at dine procesapplikationer kan fungere effektivt. Kondensat i din dampforsyning kan påvirke driften af applikationer og forårsage problemer som langsomme opstartstider og dårlig varmeoverførsel. Fjernes kondensatet fra dit system, kan dampen udføre sin opgave i din proces effektivt.

Lettere at udvide produktionen

Effektiv vandudlader-styring er afgørende, hvis du udvider din produktionslinje eller har planer om at udvide din proces i fremtiden. En problemfri forbindelse mellem nye og eksisterende dampsystemer kræver en integrationspartner, som du kan stole på. Til nye damp- og termiske energiprojekter har vi et specialistteam dedikeret til at hjælpe med at holde dit projekt på sporet og inden for budgettet under design, installation, idriftsættelse og løbende support.

Forbedret sundhed og sikkerhed

Som med alle forsyninger i dit anlæg, skal damp styres godt for at sikre sikker drift. Vandudladere, der ikke kan fjerne kondensat fra dit system, udgør en potentiel fare. Effektiv dampindfangning gør det muligt at fjerne kondensat fra dit system, hvilket reducerer sandsynligheden for potentielt farlige situationer.

UANSET DINE BEHOV, KONTAKT DIN LOKALE DAMPEKSPERT OG HØR HVORDAN SPIRAX SARCO KAN HJÆLPE DIG MED BEDRE AT HÅNDTERE DIN DAMP.

Vedligehold dine vandudladere og opnå den bedste drift

Læs brochuren om vores kompetencer og ydelser indenfor service og vedligehold af dampsystemer

VANDUDLADER-SURVEY

Regelmæssig vandudlader-surveys er et godt udgangspunkt for bedre at forstå dit dampsystem. De involverer en detaljeret inspektion af dine vandudladere on-site af vores uddannede serviceteknikere, som vil vurdere tilstanden og egnetheden for at sikre optimal ydeevne.

LEVERING OG INSTALLATION AF VANDUDLADERE

Valg og installation af den bedst egnede vandudlader sikrer et mere pålideligt, langtidsholdbart og effektivt system. Vi kan samarbejde med dig om at udføre dette arbejde så effektivt som muligt, lige fra rådgivning og tilsyn, det nødvendige vedligeholdelsesarbejde on-site til projektstyring af mere komplekse installationer.

VANDUDLADER-STYRING

Vores skræddersyede program for vandudlader-styring kan designes ud fra dine behov for at opfylde vedligeholdelseskravene til dine vandudladere. Servicen kan være fleksibel, men vil typisk omfatte regelmæssige undersøgelser, levering af nye vandudladere og afslutning af den nødvendige vedligeholdelsesaktivitet.

KONTINUERLIG OVERVÅGNING AF VANDUDLADERE

Selv med den mest grundige vandudlader-survey, er der en risiko for, at nogle fejl bliver overset, og i løbet af denne tid kan anlæggets ydeevne blive negativt påvirket. Med kontinuerlig vandudlader-styringen sikres, at dine vandudladere overvåges kontinuerligt.

Tag kontrol over dine vandudladere med SIMS online portal

FÅ EFFEKTIVE VANDUDLADERE MED DISSE 4 SIMPLE TRIN

Trin 1:

Mærkater

Identifikation af alle vandudladere

 

Trin 2:

Kontrol

Inspektion af hver vandudlader for at kontrollere, at det er den rigtige type til applikationen

 

Inspektion af hver vandudlader for at kontrollere, at den er korrekt installeret

 

Trin 3:

Test

Ultralydstest af alle vandudladere i drift

 

Trin 4:

Forbedringer

 

Få adgang til alle observationer i en letlæselig rapport:

En komplet oversigt over alle dine vandudladere sammen med detaljerede driftoplysninger for hver enkel vandudlader 

 

Totalomkostning ved damptab baseret på de nuværende driftsomkostninger / -forhold

 

Omkostninger ved lækager på tilhørende komponenter

 

Investeringsafkast ved at gennemføre det komplette udbedringsarbejde

 

En anbefalet vedligeholdelsesplan

 

Beregning af CO2-udslip

 

Identifikation af andre kritiske fejl og mangler, som er relevante for dit damp- og kondensatsystem 

vandudlader servicekontrakt

Med en servicekontrakt for du fuld sikkerhed for, at dine vandudladere kontrolleres regelmæssigt og vedligeholdes.  Eventuelle vandudladere, der trænger til vedligehold, identificeres, udskiftes og installeres som en del af fastprisaftalen. Omkostningerne ved en servicekontrakt er typisk langt mindre end omkostningerne ved det gennemsnitlige energitab forårsaget af ikke-regelmæssig vedligeholdelse af dine vandudladere.

Følg os

LinkedIn logo Youtube logo 

Alt om damp

Relateret til Vandudlader surveys og -styring