Producent af originalt udstyr (OEM) DAMPLØSNINGER

OEM dampløsninger

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Globe icon

Global Support

Operational excellence

Pålidelighed af forsyningskæden

Multiple arrows icon

Optimering af dine løsninger

GLOBAL SUPPORT FOR DIG, DIT UDSTYR OG DINE KUNDER

Spirax Sarco er en førende leverandør af samlede dampsystemløsninger på tværs af en lang række brancher, herunder føde- og drikkevarer, farmaceutiske og hospitaler.

Vores globale netværk af dygtige ingeniører for producenten af originalt udstyr (OEM)  har stor passion for og viden om damp. De tager sig tid til at forstå dine behov og dine kunders behov for at levere den rigtige dampløsning til dig.

VED DIN SIDE I ALLE FASER

Global support

Som en del af et globalt netværk får du støtte fra mere end 1.300 dedikerede ingeniører over hele verden i 40 lokale kontorer.

Skræddersyede, konstruerede systemer designet til at imødekomme dine kunders behov.

Med over 40 træningscentre over hele verden kan du forbedre dit kendskab til damp, så du fuldt ud kan støtte dine kunder.

Optimering af løsninger

Når du arbejder med en global udbyder af pålidelige produkter af høj kvalitet, kan dine kunder være sikre på, at de opnår maksimal ydelse på anlægget samtidig med, at risikoen minimeres for at systemet er nede i unødvendig lant tid.

Vores designløsninger overholder lokale regler og sundheds- og sikkerhedsstandarder samt opfylder miljømål.

Global adgang til teknisk produkt- og dampekspertise betyder, at du har den support, du har brug for gennem specifikationen, designet og strukturen af din løsning.

Pålidelighed i forsyningskæden

Ni produktionssteder på tværs af fire kontinenter over hele verden understøtter dine lokale eller globale købs-, design- og produktionsprocesser.

Lokalt lager understøttes af lydhør og pålidelig eftermarkedsforsyning, uanset hvor og hvornår dine kunder har brug for det.

Med deres dybtgående viden om damp er Spirax Sarco i stand til at tilbyde den globale support, der kræves for at hjælpe mig og Tetra Pak-forretningen gennem vores løsningers livscyklus - fra design til levering, til idriftsættelse og eftermarkedsservice.
Lars Hansson – Global Product Manager, Tetra Pak Processing Systems

OEM produkter

OEM - downloads

Kontakt OS

Discuss your OEM requirements with our specialists