Kontakt din lokale dampekspert

Find en kontakt i vores team nedenfor eller udfyld kontaktformularen

Masthead background

Udfyld kontaktformular

Vores team

Niels Valant

Country Manager & Pharma Specialist

Mette Kofod

Project Sales & Consultants Manager

Klaus Bruun

Food & Beverage Specialist

Lars Rafn Sigurdson

Technical Support Specialist

Rasheed Fallah

Audit Engineer

Heidi Terndrup

Nordic Marketing Manager

Salgssupport-Service

Skal du returnere eller ombytte en vare?

Omfattende produktsortiment og ekspertise indenfor dampsystemer

Gennem vores brede viden og mangeårige erfaring indenfor dampsystemer, hjælper vi vores kunder med at reducere omkostningerne ved at forbedre proceseffektiviteten og spare energi. 

Fra det mest sofistikerede dampanlæg til simple dampflowmålere – vi tilbyder det største produktudvalg til alle brancher. Det omfattende produktprogram gør det muligt at levere totalløsninger til vores kunder indenfor både fødevarer, medicinalvarer, OEM og andre brancher. 

Udover dampsystemer og andre relaterede produkter, tilbyder vi audits til vedligehold og optimering af dampinstallationer. En audit identificerer defekte vandudladere og andet udstyr, synliggør forbedringsmuligheder samt besparelser, og giver dig et klart billede af, hvad tilbagebetalingstiden er på den samlede investering.

Med Spirax Sarco får du en samarbejdspartner, som kender din forretning og kan se, hvad der skal til, for at optimere og effektivisere dine processer, og i sidste ende spare dig penge. 

Kontakt os

Spirax Sarco Danmark

Blokken 62
3460 Birkerød
Danmark

Kontakt dine lokale dampeksperter. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at holde dit dampsystem kørende optimalt. 

Du kan altid regne med os når det kommer til gode råd, rådgivning og support. Vi er klar til at hjælpe dig pr. telefon eller virtuelt. Vi kommer også gerne ud og gennemgår dit dampanlæg. 

Vores produktion kører, vores lagre er fyldt op og vores medarbejdere arbejder hårdt for at sikre leverancen af produkter og services. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi står altid til rådighed med gode råd og support

  • Vi kommer gerne ud on-site og tager selvfølgelig alle de gældende forholdsregler i forhold til Covid-19.

  • Fjernsupport - hvis du har behov for at tale med en salgsingeniør eller tekniker, yder vi gerne support pr. telefon eller virtuelt.

  • Har du brug for nyt udstyr? Vores dampeksperter hjælper dig med at definere dit behov for komponenter, som får dit dampsystem til at køre optimalt.

Venligst opgiv arbejdsrelateret kontaktinformation og ikke private. Læs vores privatlivspolitik for mere information Privacy Policy