ADVANCE AUDITS & RÅDGIVNING

Tænk på os som din energirådgiver for damp- og kondensatsystemer

Start din dekarboniseringsrejse nu

Energi-audits og rådgivning

Aftale omfang og leverancer

Gennemgang og audit på anlægget

Detaljeret og omfattende rapport og anbefalinger

Vores holistiske tilgang omfatter:

  • sikkerhed
  • proceseffektivitet
  • energibesparelser
  • omkostningsbesparelser
  • dekarboniseret grøn termisk energi via elproduktion og balancering.

Resultatet er praktiske anbefalinger til at reducere dit scope 1, 2 og 3 CO2-emissionsfodaftryk. Dit "Advance" audit giver dig en profil af energiforbruget, mens du følger din net zero-køreplan på rejsen til en eksemplarisk miljøpræstation.

Anvend vores erfaring og viden på dine systemer gennem kvalificerede energi-, damp- og applikations-ingeniører, som skræddersyer hver audit til dine behov.

HVAD

+ Et par spadestik dybere i dit damp- og kondensatsystem

+ Evaluere muligheden for bæredygtige teknologier til dekarbonisering

+ Beregn de vigtigste parametre for drifteffektivitet

+ Evaluér effektiviteten af dampgenerering

+ Gennemgang af termisk energiforbrug

+ Grundig inspektion for sikkerhed og overholdelse af regler

+ Undersøgelse i forhold til bedste praksis i dampsystemet

+ Vurdering af potentialet for forbedring

Nøgleresultater

+ Benchmarking for effektivitet

+ Systemoptimering

+ Nedbring forbruget 

+ Anbefalinger for energibesparelse og varmegenvinding

+ Køreplan for damp, termisk energi og dekarbonisering

+ Fremtidssikring af udvidelse af dit anlæg

+ Produktivitetsforbedringer

+ Sikkerhedsanbefalinger

FIND UD AF MERE OM ADVANCE AUDITS & RÅDGIVNING

Hvad omfatter "Advance" energi audit og rådgivning? Lad os grave dybere ned i, hvad du kan forvente:

Hvad

Et par spadestik dybere i dit damp- og kondensatsystem

Viden og forståelse er kraftfuld. Uden fuldt ud at forstå dit damp- og kondensatsystem kan vi umuligt rådgive om en løsning, der opfylder dine behov og hjælper dig med at gøre din forretning bedre. Så vi tager et par spadestik dybere i dit damp- og kondensatsystem...

Beregn de vigtigste parametre for drifteffektivitet

Når vi forstår, hvordan dine damp- og kondensatsystemer fungerer, kan vi lave nøjagtige beregninger af de vigtigste parametre for driften og komme med de bedste anbefalinger.

Evaluér effektiviteten af dampgenerering

Hvor effektivt er dit kedelhus i øjeblikket til at skabe damp? Vi finder ud af det. Så kan vi benchmarke dit kedelhus' effektivitet og kvantificere din dampproduktion. Dernæst vil vi identificere omkostningsbesparelser og komme med anbefalinger til systemforbedringer. Forhåndsrevisioner er meget mere end blot afkrydsningsøvelser. Hvad mere er, vi kan hjælpe dig med at revolutionere effektiviteten af din dampgenerering med vores udvalg af Target Zero-løsninger, herunder elektrisk højspændingsgenerering og balancering med dekarbonisering og bæredygtighed i tankerne.

Gennemgang af termisk energiforbrug

Du behøver ikke, at fortælle os, hvorfor termisk energi er vigtig, men vi kan hjælpe dig med at udnytte den bedst muligt. Som ovenfor, når vi laver et grundigt energi audit, vil vi se nærmere på termisk energistyring i din organisation og anbefale fremtidige forbedringer.

Grundig inspektion for sikkerhed og overholdelse af regler

Urokkelig forpligtelse til sikkerhed og overholdelse af regler har altid understøttet alt Spirax Sarco gør.

Undersøgelse i forhold til bedste praksis i dampsystemet

Der er en rigtig måde at designe og installere et dampsystem på, og der er andre måder. Sidstnævnte medfører alle mulige kort- og langsigtede konsekvenser. Disse spænder fra mindre gener og omkostningsineffektivitet til større drifts- og sikkerhedsproblemer.

Det er derfor, vi har bygget vores forretning på streng overholdelse af industriens bedste praksis for damp- og kondensatsystemer. Og netop derfor at "Advance" damprådgivning sikrer, at alt, hvad vi designer, konstruerer og installerer, altid følger gældende bedste praksis.

Vurdering af potentialet for forbedring

Det er det, vi gør, men hvad betyder det for dig? Her er de vigtigste resultater, du kan forvente af "Advance" damprådgivning.


Nøgleresultater

Benchmarking for effektivitet

Forestil dig dine damp- og kondensatsystemer. Tænk nu på de teknikker, der bruges til at identificere bedste praksis, der kan tjene som benchmarks for måling og styring af energieffektivitetsforbedringer, der opfylder dine KPI'er.

Systemoptimering

Forestil dig at tune en bil med høj ydeevne: Forestil dig nu fordelene ved at gøre det samme med dine dampsystemer.

Nedbring forbruget 

På trods af stigende brug af vedvarende og bæredygtige energiressourcer, er det en kendsgerning, at stigende energipriser og reduceret samlet tilgængelig energi er en realitet indenfor overskuelig fremtid. At sætte og opnå energireduktionsmål er ikke kun godt for miljøet, dit engagement i CO2-reduktion og din virksomheds sociale ansvar (CSR). Det er også godt for dine energifokuserede KPI'er og bundlinje.

Alt, hvad der reducerer dine omkostninger til dampproduktion, er værd at undersøge. Mindre forbrug for dit energicenter er en oplagt måde at afværge stigende omkostninger på. Spirax Sarco "Advance" damprådgivning og audit er din genvej til forbedret ydeevne på dette vigtige operationelle område.

Anbefalinger for energibesparelse og varmegenvinding

Samtidig vil vi se nærmere på mulighederne for energibesparelsesinitiativer og måder, hvorpå du kan udnytte kraften i avanceret varmegenvinding. Dette er fantastisk til dit miljømæssige fodaftryk. Det kan også være en let sejr på vej mod en stærkere bundlinje. Vi har også erfaring med Automatic Monitoring and Targeting Systems (AMTS) til dampsystemer...

Din køreplan for damp, termisk energi og dekarbonisering

Hvordan vil du udvikle din strategi for damp, termisk energiproduktion og dekarbonisering? En vigtig del af et "Advance" audit involverer udvikling af en køreplan for at give væsentlig forståelse af din fremtidige retning, samt bedre planlægning og strategisikkerhed.

Fremtidssikring af udvidelse af dit anlæg

Som en del af et "Advance" audit vil vi se på effektive måder at fremtidssikre dine damp- og kondensatsystemer på. Selvfølgelig er vi også bevidste om nødvendigheden af at minimere forbruget i anlægget. Med vores professionelle input i dag kan du reducere omkostningerne i fremtiden. Vi har hjulpet organisationer som din med dette i over et århundrede.

Produktivitetsforbedringer

Vi ønsker alle at forbedre produktiviteten. "Advance" rådgivning hjælper dig med at opnå dette med din damp og kondensat. Et "Advance" audit giver vigtige fingerpeg til at opnå dette.

Sikkerhedsanbefalinger

Sikkerhed er en af dine topprioriteter – og øverst på agendaen i alt hvad vi designer, fremstiller og installerer. Derfor er sikkerhed – og måder at forbedre systemsikkerheden på, altid en prioritet for enhvert audit.

Audit & rådgivning - hvad er inkluderet?

Til sidst er her en kort oversigt over, hvordan vi leverer Audit & Rådgivningsdelen af "Advance" damprådgivning. Det hele lægger op til en grundig forståelse, som er krævet for at understøtte anbefalinger og implementering, som vil gøre dine  dine damp- og kondensatsystemer klar til fremtiden.

Agree Scope & Deliverables

A site visit defines scope and deliverables

Proposal and agreement to proceed

Pre-audit meeting

Pre-audit meeting to agree timetable, site safety requirements, introduce Spirax team and required site support

Desktop review of your energy data and site drawings

 

Site audit

Areas covered: Energy centre, boiler house and steam generation – steam distribution – point of use and process – condensate – water treatment and effluent – energy mix – steam quality testing – steam trap survey – heat loss assessment

REPORT WRITING / PRESENT BACK / PROJECT DEVELOPMENT

Report submission and presentation of findings and recommendations

SPIRAX SARCO KUNDEUDTALELSER

“Da Spirax Sarco gennemførte den oprindelige undersøgelse, lagde de et konservativt estimat af besparelser, og vi endte med at spare meget mere. Det hjalp os med at vælge den treårige kontrakt. Hvis de nye besparelsesestimater er korrekte, giver kontrakten fremragende værdi for pengene og skal hjælpe os med at reducere vores CO2-udledning med 200 tons om året."

— Barry Aspey, Utilities Manager for Heinz.

Begynd at få alle fordelene ved Spirax Sarcos "Advance" damprådgivning

Kontakt os i dag og få mere at vide om hvordan vi kan hjælpe dig.

INTERESSERET I AT HØRE MERE OM HVORDAN "ADVANCE" DAMPRÅDGIVNING KAN HJÆLPE DIG PÅ DIN DEKARBONISERINGSREJSE?

Damprådgivning

 

Venligst opgiv arbejdsrelateret kontaktinformation og ikke private. Læs vores privatlivspolitik for mere information Privacy Policy

Uanset hvad dit fokus er, så kan Spirax Sarco hjælpe dig.

Audits & rådgivning

Tænk på os som din energirådgiver for damp- og kondensatsystemer

Læs mere

Læs mere

Design

Designet til at give ro i sindet, uanset hvor damp er involveret

Læs mere

Læs mere

Skræddersyede produkter og systemer

Vi imødekommer komplekse behov, når hyldeløsninger ikke er nok.

Læs mere

Læs mere

Projektsupport og idriftsættelse

Forsikring for, at komponenter og systemer er sikre, korrekt monteret og opfylder dine krav

Læs mere

Læs mere

Forbundne systemer

Forbind vores produkter og dine systemer og få kontinuerlig indsigt i dampsystemdata og -ydeevne

Læs mere

Læs mere