Renovering af ventiler

Er dine ventiler holdt op med at virke optimalt?

Steam valve being inspected

Vores ydelser indenfor renovering af ventiler

Lækker dine reguleringsventiler? Sætter de sig fast? Eller er de holdt op med at virke? Har du overvejet en renovering af dine ventiler?

Spirax Sarco tilbyder ventileftersyn, reparation og tryktest. Renovering af ventiler udføres i vores fuldt udstyrede værksted, hvor vi også kan kalibrere og gencertificere ventiler.

Vi kan servicere og vedligeholde en bred vifte af vores egne og andre ventiler, herunder:

  • Reguleringsventiler
  • Kugleventiler
  • Parallelle skydeventiler
  • Skydeventiler
  • Alle andre manuelle ventiler
  • Sikkerhedsventiler *

* Mange forsikringsselskaber kræver, at sikkerhedsventiler på kedler serviceres årligt og halvårligt på andet trykrelateret udstyr.

Hvis muligt, tilbyder vi on-site servicering af ventiler. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Renovering af ventiler

vedligehold dit dampsystem og opnå optimal drifteffektivitet

Læs om vores ydelser og ekspertise indenfor damp.

fordele ved at renovere dine ventiler

 

Når det kommer til dampindustrien, vil omkostninger altid være en vigtig faktor at tage i betragtning. Som man siger, 'det er de små ting, der gør en stor forskel', og i mange tilfælde er det de små ting, der kan ende med at spare dig for en lille formue, ikke mindst når det kommer til ventiler. Sammenlignet med at købe helt nye ventiler, kan omkostningerne ved renovering af ventiler ofte være langt mere attraktive end omkostningerne ved en udskiftning - forudsat at muligheden naturligvis er tilgængelig!

Renoveringsomkostninger kan i gennemsnit være 50 til 70 % af prisen på en ny ventil, men kan til gengæld også være så lidt som 30 %.

Der er andre fordele ved at renovere dine ventiler:

Vedligeholdelse er enkel

Hvis det gøres regelmæssigt, vil du kunne holde øje med dit systems tilstand og vil derfor kunne være et skridt foran ventilfejl - hvilket gør det lettere at planlægge vedligeholdelse i stedet for bare at reagere når der opstår en fejl.

Maximal drift

Der er mindre grund til bekymring hvad angår potentiel nedetid når dine ventiler er renoverede. 

Overholder krav til sikkerhed

Vi følger selvfølgelig altid certificerede processer, når vi renoverer dine ventiler, så dit anlæg overholder ISO og API-regler som standard. Det betyder, at så længe du holder trit med renovering, kan du være sikker på, at dit anlæg fungerer sikkert og i henhold til standarder. Derudover er vores specialiserede ventilrenoveringsværksted fuldt akkrediteret, så vi er i stand til at udføre ventilrenoveringer off-site.

Højere pålidelighed

Når du vælger at få dine ventiler renoveret, kan du forbedre pålideligheden af dit system. Hvis du sørger for, at dine ventiler renoveres regelmæssigt, vil du lettere kunne vurdere dit systems tilstand. Det kan ikke benægtes, at ventiler er en vigtig del af ethvert system, så hvis de anvendes korrekt og vedligeholdes, kan du høste fordelene ved forbedret pålidelighed og også effektivitet.

Følg os

LinkedIn logo Youtube logo 

Alt om damp