Sikker og effektiv isolering

Sikkerhedsventiler

27/04/2021

Sikker og effektiv isolering til planlagt og u-planlagt vedligeholdelse

DBB ventiler: Spirax Sarco SafeblocTM er en løsning med et unikt pladsbesparende design, der betyder hurtigere installation og færre samlinger.

Sikker og effektiv isolering til planlagt og u-planlagt vedligeholdelse

Uplanlagt nedetid kan være kritisk og nogle gange medføre mareridtsscenarier, da vigtige processer sættes ud af funktion, når du har mest brug for dem. Angelo Giambrone, Business Development Manager hos Spirax Sarco, fremhæver vigtigheden af sikker og effektiv isolering til planlagt eller uplanlagt vedligeholdelse.

Det er vigtigt at sørge for effektiv og nøjagtig isolering, så du kan fokusere på andre opgaver. For at kunne finde den mest sikre, pålidelige og effektive løsning til dit anlæg, skal du kende og forstå de tilgængelige muligheder.

Enkelt-ventiler

Nogle anlæg bruger fortsat en enkelt ventil uden udluftning som isolering. Dette medfører flere udfordringer og udgør en risiko for anlæggets sikkerhed med potentielle økonomiske konsekvenser.

Enkel isolering til det moderne dampanlæg giver ikke altid en komplet tæthed. Selv en mindre lækage kan gøre vedligeholdelsesopgaven usikker og udgøre en risiko for dig og dine kolleger. Du vil muligvis opleve, at du ikke er i stand til at udføre tidsbestemt rutinemæssig vedligeholdelse eller nedlukning af et nødsystem, hvilket resulterer i nedlukning af hele sektioner af anlægget.

Dobbelt-ventiler

Double Block and Bleed isoleringsventilen er et alternativ til enkelt-ventiler. Traditionelt blev dette løst ved hjælp af separate ventiler, to i en linje og en som en udluftning, men installationen af alle disse ventiler kan føre til, at du bruger flere penge på komponenter end nødvendigt.

Brug af separate ventiler i stedet for DBB betyder, at du bliver nødt til at finde mere plads. I en ny installation skal et større anlægsrum muligvis overvejes under designprocessen.

Alternativet

Alternativet er simpelt, men effektivt - to bælge forseglede isoleringsventiler i én ventil - Spirax Sarco SafeBlocTM. Teknologien er hurtigere at installere end en traditionel DBB-samling, fordi den kan installeres i det rum, der er tilbage efter en eksisterende enkelt-ventil.

Sammensmeltning af to ventiler i en komponent betyder, at der er mindre flangeforbindelser i den samlede installation, hvilket reducerer risikoen for flangelækager.

SafeBlocTM er nem at installere og er designet til at imødekomme de øgede sundheds- og sikkerhedskrav, hvor traditionel enkeltisolering af anlæg er utilstrækkelig. SafeBlocTM giver yderligere beskyttelse og hjælper dig med at opfylde krav og standarder.

Sikkerheden og effektiviteten ved at installere en DBB-isoleringsventil som SafeBlocTM giver ro i sindet, samtidig med at dit dampsystems integritet beskyttes.

Læs mere om hvordan SafeBlocTM kan hjælpe dig.

Se video om Spirax Sarco Safebloc DBB isoleringsventil

Relateret l├Žsning