Plug og play løsning til vandudladere

vandudlader installation

05/07/2024

Plug & play løsning til vandudladere

Vandudladere: Spirax Sarco har en kompakt "all-in-one" løsning, når det handler om installation af vandudladere. Hurtig og nem installation af vandudladere.

Se video om STS17.2

Plug and play løsning til vandudladere – STS17.2

Spirax Sarco har en kompakt "all-in-one" løsning, når det handler om installation af vandudladere. Den kompakte løsning er optimal, fordi man kan installere kuglehaner, snavssamler og kontraventil med kun 2 samlinger. En standardopsætning indeholder normalt mere end 6 samlingspunkter, som vil kunne give anledning til utætheder.

Spar tid og penge med en STS17.2

STS17.2 giver mulighed for hurtigt at lukke af for vandudladeren, og derefter foretage udskiftning. Det betyder minimal belastning af service-personel og at man har frihed til let at renovere / udskifte vandudladere hurtigt. Det vil sige lavere udgifter til vedligeholdelse samt færre driftsstop, og ikke mindst unødigt energispild. Man kan udskifte en defekt vandudlader monteret på STS17.2 på ca. 4 minutter. Alle vandudlader typer fås til STS17.2.

Hvorfor er det en fordel at kunne udskifte sine vandudladere hurtigt?

En defekt vandudlader kan koste mange penge i energispild. En ½" defekt vandudlader med ventilsæde på 3 mm lysning, med arbejdstryk 6 bar og ved 8.400 drift timer om året, spilder op mod 40 tons damp pr. år og med en pris på kr. 250,00 pr. produceret tons damp, svarer energitabet til kr. 10.000,00.
Co2 udledningen er 6 tons (baseret på naturgas som brændsel). 

Bestil en anlægsgennemgang og lad os identificere defekte vandudladere

Vores serviceteknikere kan hjælpe med at lokalisere dine defekte vandudladere. Læs mere om vores vandudlader surveys.

Se hvor hurtigt du kan udskifte en Spirax Sarco vandudlader

Hent brochure om STS17.2

Relateret læsning