Services

Dampanlæg er måske ikke din kerneforretning. Men de er vores.

Der vil være tidspunkter, hvor du er nød til at finde de rigtige folk og specielle færdigheder uden for din virksomhed til at bygge et nyt dampanlæg, udbygge dit nuværende anlæg til at opfylde skiftende behov, eller for at sikre dit anlægs optimale ydelse. Det giver derfor mening at drage fordel af vores ekspertfærdigheder og store ressourcer, der vil gøre din opgave lettere. Vores eftersyn af dampanlæg fokuserer på dine nøgleforretningsbehov, om det så er energibesparelse, miljømæssig ydelse, sikkerhed og opfyldelse af bestemmelser eller noget helt andet.

Lige fra en almindelig eftersyn af dampanlæg til projektstyring af et fuldstændigt nyt anlæg, vil vores teams skræddersy tjenesteydelser, der giver det bedste afkast af investeringen i dit dampanlæg.  Vi forsøger ikke at sælge dig tjenesteydelser som du ikke behøver. Vore tjenesteydelser leveres med den fleksibilitet, der ønskes. Dette kan være alt fra et engangsprojekt til f.eks. eksperter, der arbejder permanent på store anlæg og understøtter kontinuerlig drift.  

Anlægsgennemgang

Ved at bruge vores erfaring og viden, kan vi identificere områder i dit dampsystem, der kan forbedres.

Installation og idriftsættelse

Det er afgørende at dit dampsystem indeholder det korrekte udstyr, men hvis installation og idriftsættelse ikke udføres rigtigt, kan det betyde en dårligere ydeevne for anlægget.

Reparation, vedligehold og reservedele

Da du allerede har investeret i dit dampsystem og optimeret det til at kunne yde sit bedste, giver det god økonomisk mening at opretholde niveauet.

Test af dampkvalitet

Bliv klogere på, hvordan du kan holde dit dampanlæg i tip-top stand med en test af dampkvalitet. Ved at fjerne våd eller beskidt damp, kan du nedbringe dit energiforbrug, forbedre produktiviteten og produktkvaliteten, samt sænke behovet for vedligehold. 

 

Vandudlader surveys og -styring

En vandudlader survey gennemgår en lang række udstyr inklusive vandudladere, reguleringsudstyr og kondensatpumper. Hver survey måler dit systems nuværende effektivitet og identificerer forbedringsområder og den potentielle besparelse.

Renovering af ventiler

Vi kan renovere dine ventiler, så de igen virker upåklageligt - nogle gange endda on-site.