Vi er andet og mere end vandudladere

Vandudladere og dampsystemer

19/02/2021

Andet og mere end vandudladere

Dampløsninger, projektering og service. Udover vandudladere og andet dampudstyr, tilbyder vi projektering af dampsystemer, service og vedligehold.

Spirax Sarco - andet og mere end vandudladere

Spirax Sarco har gennem mange år leveret damp- og kondensatløsninger til det industrielle marked, og har igennem dette arbejde opbygget stor viden indenfor design af dampanlæg og beregning af dampsystemer.

Investering i de korrekte produkter, som er dimensioneret korrekt, er vigtigt for at opnå optimal drift og nedbringe energiforbruget. En anden vigtig faktor er, at udstyret installeres og idriftsættes korrekt, og derved sikrer minimalt vedligehold og absolut minimal risiko for nedbrud. Kort sagt, så skal dit dampanlæg fungere fra dag 1.

Spirax Sarco Service tilbyder support og viden i tæt samarbejde med din virksomhed.

Serviceaftale skræddersyet efter dit behov

Vores serviceaftaler skræddersyes efter dit behov og spænder bredt; fra en enkel komponent i en bestemt proces som man ønsker serviceret ofte, til komplette forebyggende vedligeholdelsesplaner.

Idriftsætning og opstart af udstyr

Vores serviceteknikere kommer og foretager en komplet inspektion af udstyret og sørger for en problemfri opstart. Så er du sikret, at din investering fungerer optimalt og leverer det, som er aftalt og forventet.

Vandudlader surveys- og styring

Vandudladere udgør en vigtig del af alle dampanlæg. En korrekt fungerende vandudlader sikrer, at alle processer fungerer optimalt, og sikrer optimal varmeoverføring.

En defekt vandudlader er skyld i unødigt energispild. Igennem de sidste mange år har Spirax Sarco Service testet vandudladere hos adskillige virksomheder – fra vaskerier til medicinalvirksomheder. Vores jævnlige kundebesøg har vist, at der er et stort behov for disse test.

Komplet anlægsgennemgang af dit dampsystem

Under en anlægsgennemgang vurderer vores serviceteknikere alle damp- og kondensatinstallationer samt processer, og ikke kun vandudladere. Under anlægsgennemgangen gennemgås alt fra vandkvalitet i dampkedlen til konstatering af rør med mangelfuld isolering.

Vi tilpasser anlægsgennemgangen til dine behov, fra gennemgang af et enkelt anlæg, til en komplet gennemgang af hele dit dampsystem. Under gennemgange identificeres områder i dit dampsystem, hvor der er plads til forbedringer og som i sidste ende bidrager til forbedret driftssikkerhed, øget produktivitet og lavere energiforbrug.

Worldwide service

Spirax Sarco er en global virksomhed med salgskontorer og serviceafdelinger over hele verden. Vores produkter og services henvender sig ikke kun til slutbrugere. Flere og flere OEM-kunder mærker kravene fra deres kunder i udlandet, som forlanger hurtig support af deres anlæg. Også her vil Spirax Service hurtigt kunne arrangere support fra en Spirax afdeling i nærheden. Dette gælder både når det drejer sig om support af komponenter samt hjælp til energirigtige og miljøvenlige tiltag.

Mere end 130 års erfaring indenfor damp og dampsystemer

Siden 1888 har Spirax Sarco arbejdet med automatik til damp og forsket i, hvordan dampen udnyttes bedst og mest økonomisk. Vores erfaring deler vi gennem træning og kurser over hele verden. Den viden vi tildeler os, overføres til vores produkter, så vi altid kan præsentere et tidssvarende produktprogram, som opfylder de gældende krav til effektivitet og driftssikkerhed. Overalt hvor der tales driftsforbedringer og besparelser, vil Spirax Sarco kunne være din samarbejdspartner til at nå de ønskede mål.

 

 

 

Relateret læsning