SPIRAX SARCO INTRODUCERAR UTM20 ULTRALJUDSFLÖDESMÄTARE

FLÖDESMÄTARE

05/09/2022

 

EN KOMPLETT FLÖDES- OCH ENERGIMÄTARE SOM ERBJUDER 8GB DATALOGGNING MED 8 MÄTPUNKTER

Spirax Sarco, har utökat sin produktlinje till att omfatta UTM20 Ultraljudsflödesmätare. Det är en icke-intrusiv ultraljudsmätare som mäter temperatur och vätskehastighet för att tillhandahålla livsmedels-, dryckes-, hälsovårds-, olje-, gas-, avfalls- och avloppskunder, systemdata som energianvändning och flödeshastighet.

UTM20 är speciellt utformad med enkel användning, installation och underhåll i åtanke . Den ger användbar diagnostik för att unvika rena gissningar i beslutsfattandet och möjliggör en enkel isolering till specifika processer eller problem. De nya Easy Rail-omvandlarna är enkla att justera och optimera på pipeline för bästa möjliga signal.

UTM20 ger användaren omedelbar feedback om vätskeflöden, vilket gör att energianvändning och flödeshastighet kan loggas och rapporteras. Den erbjuder också möjligheten att välja upp till 8 parametrar att logga och spara i upp till 32 dagar. UTM20 är ett utmärkt verktyg att använda för benchmarking av effektivitet hos energibesparingsinitiativ och förbättrad processproduktivitet. Du kan inte styra och kontrollera det du inte mäter.

Spirax Sarcos UTM20 Ultraljudsflödesmätare har en aluminiumkapsling för lång livslängd i tuffa miljöer, en stor, lättläst grafisk display och Modbus®-kommunikation. Möjligheten att konfigurera och felsöka över USB med SoloCUE-programvaran är också tillgänglig.

FLÖDESMÄTARE

LÄR DIG MER OM UTM20 ULTRALJUDSFLÖDESMÄTARE

INFORMATION OM UTM20 ULTRALJUDSFLÖDESMÄTARE ÄR BARA ETT KLICK BORT