FÖRBERED DIG FÖR FRAMTIDEN

FOSSILFRI GENERERING OCH DISTRIBUTION AV ÅNGA TILL KRITISKA ÅNGAPPLIKATIONERDecarbonisation of steam generation guide

11/08/2022

EFFEKTIV, SÄKER OCH HÅLLBAR

Detta budskap stod på framsidan av Spirax Sarco Engineerings Årsredovisning 2020. Tre ord som verkligen representerar resultaten Spirax Sarco har hjälpt ånganvändare att uppnå i årtionden. Naturligtvis blir ett av dessa ord särskilt framträdande i allas tankar och många av våra handlingar - hållbarhet. Det är ett mångfacetterat ämne som nu berör nästan alla aspekter av våra liv och presenterar möjligheter och utmaningar som vi måste arbeta tillsammans med. Så var och hur passar ångteknik med detta, och hur kan Spirax Sarco hjälpa dig.

STEPHEN BISHOP, KONSULTSPECIALIST GER DIG INSIKT I VAD KAN GÖRAS IDAG FÖR ATT OPTIMERA DITT ÅNGSYSTEM OCH VAD FRAMTIDEN GER INOM SJUKVÅRDSSEKTORN.

Hållbar ånggenerering spelar en avgörande roll i att leverera framtidens värme- och energibehov inom sjukvården och industrin. Jag är verkligen exalterad över de teknologier som blir tillgängliga för att hjälpa till att uppnå detta och den roll som vi på Spirax Sarco spelar för att utveckla dessa. Det finns dock många saker som vi alla kan göra idag för att ta några meningsfulla steg på resan mot våra egna nettonoll-mål. Jag hoppas att den här guiden kommer att ge användbar insikter, sätta igång några tankar och idéer och illustrera hur Spirax Sarco är väl rustade att genomföra denna resa i samarbete med dig. 
Steve Bishop, konsultspecialist på Spirax Sarco UK & Ireland, har många års erfarenhet av olika generella industriella- och ångprocesser, inklusive tillverkningserfarenhet inom en rad olika industrier.

Vänligen notera att den information du anger ska vara företagsinformation och inte din privata information. Privacy Policy