PLUG AND PLAY LÖSNING FÖR ÅNGFÄLLOR

ångfällestyrning

11/01/2023

PLUG AND PLAY LÖSNING FÖR ÅNGFÄLLOR

Spirax Sarco har en kompakt "allt-i-ett" lösning när det kommer till installation av ångfällor. Snabb och enkel installation av ångfällor.

Spirax Sarco har en kompakt "allt-i-ett"-lösning när det kommer till installation av ångfällor. Den kompakta lösningen är optimal eftersom du kan installera kulventiler, filter och backventiler med endast 2 installationspunkter. En standardinstallation innehåller vanligtvis fler än 6 installationspunkter, vilket kan ge upphov till läckor.

Se video om STS17.2

Spara tid och pengar med en STS17.2

 

STS17.2 paketet gör att det går snabbt att stänga av och byta ångfällan. Detta innebär minimal belastning på servicepersonal och att du har friheten att enkelt renovera/byta ut ångfällor snabbt. Det innebär lägre kostnader för underhåll och färre stillestånd och inte minst sparar du energi. Du kan byta ut ett defekt ångfälla monterat på STS17.2 på ca. 4 minuter. Alla typer av ångfällor finns tillgängliga för STS17.2.

Se hur snabbt du kan byta ut en Spirax Sarco ångfälla

Varför är det en fördel att snabbt kunna byta ut sina ångfällor?

Ett defekt kondensatavledare (ångfälla) kan kosta mycket pengar i energiläckage. Ett ½"" läckande ångfälla med ett ventilsäte med 3 mms öppning, ett arbetstryck på 6 bar och 8.400 drifttimmar per år, slösar bort upp till 40 ton ånga per år.

Beställ en enkel energigenomgång och låt oss identifiera defekta ångfällor och andra energitjuvar

Våra servicetekniker kan hjälpa dig att lokalisera dina defekta ångfällor. Läs mer om våra ångfällekontroller.

Ladda ner broschyr om STS17