ALKUPERÄISLAITTEIDEN VALMISTAJILLE (OEM) TARKOITETUT HÖYRYRATKAISUT

Bottle Production Line

MITEN VOIMME OLLA AVUKSI?

Globe icon

Maailmanlaajuinen tuki

Operational excellence

Toimitusketjun luotettavuus

Multiple arrows icon

Ratkaisujen optimoiminen

GLOBAALIA TUKEA YRITYKSELLESI, LAITTEILLESI JA ASIAKKAILLESI

Spirax Sarco on johtava kokonaisvaltaisten höyryjärjestelmäratkaisujen toimittaja monilla eri teollisuuden aloilla, kuten ruoka- ja juomateollisuus, lääketeollisuus ja sairaalat.

Maailmanlaajuisen OEM-verkostomme asiantuntijat suhtautuvat höyryyn intohimoisesti.  Maailmanlaajuisen OEM-verkostomme asiantuntijat suhtautuvat höyryyn intohimoisesti.

RINNALLASI JOKA VAIHEESSA

Maailmanlaajuinen tuki

Osana maailmanlaajuista verkostoamme käytössäsi on 1 300 asiaansa omistautunutta insinööriä tarjoamassa sinulle tukea maailmanlaajuisesti 40 eri toimipisteestä käsin.

Järjestelmät suunnitellaan ja räätälöidään juuri asiakkaidesi tarpeiden mukaiseksi.

Voit parantaa höyryasiantuntemustasi yli 40 koulutuskeskuksessamme eri puolilla maailmaa ja näin tukea myös omia asiakkaitasi täysipainoisesti.

Ratkaisujen optimoiminen

Yhteistyö korkealaatuisten, luotettavien tuotteiden maailmanlaajuisen toimittajan kanssa tarkoittaa, että asiakkaasi voivat luottaa siihen, että heidän laitoksensa toimivat suorituskykyisinä ja tarpeettomien käyttökatkojen riski minimoidaan.

Suunnitteluratkaisumme noudattavat paikallisia säännöksiä ja terveys- ja turvallisuusstandardeja sekä täyttävät ympäristötavoitteet.

Maailmanlaajuinen mahdollisuus käyttää teknistä tuote- ja höyryosaamista tarkoittaa, että saat tarvitsemasi tuen koko ratkaisujen määrittely-, suunnittelu- ja rakennusvaiheen osalta.

Toimitusketjun luotettavuus

Yhdeksän tuotantolaitosta neljässä maanosassa tukevat paikallisia tai globaaleja hankinta-, suunnittelu- ja tuotantoprosessejasi.

Paikallisia varastoja tukee nopeasti reagoiva ja luotettava jälkimarkkinatoimitus kaikkialla ja koska tahansa asiakkaittesi sitä tarvitessa.

Spirax Sarco pystyy vahvalla höyryosaamisellaan tarjoamaan maailmanlaajuista tukea minulle ja koko Tetra Pak -liiketoiminnalle koko ratkaisumme elinkaaren ajan - suunnittelusta toimitukseen, käyttöönottoon ja jälkimarkkinapalveluihin.
Lars Hansson – Global Product Manager, Tetra Pak Processing Systems

OEM-TUOTTEET

OEM-TOIMIALAT

Ota yhteyttä tiimiimme

Keskustele OEM-tarpeistasi asiantuntijoidemme kanssa