Toimialat

Teollisuudenalasi on prioriteettimme

Spirax Sarco engineer working in customer steam plant

Höyry on välttämätön hyödyke monilla teollisuudenaloilla. Vaikka höyrytekniikan perusteet ovat samat, jokainen teollisuudenala asettaa omat vaatimuksensa järjestelmälle.  Spirax Sarco -yhtiön teollisuusasiantuntijat ymmärtävät sektorisi jokapäiväiset tarpeet. He hyödyntävät syvällistä teollisuudenalan tuntemustaan ja soveltavat oman alan ja tarvittaessa muidenkin alojen parhaita käytäntöjä. Voitkin olla varma, että saat teollisuudenalallesi ja organisaatiosi tarpeisiin räätälöidyn ratkaisun. 

Esimerkiksi ruoka- ja juomaprosesseissa höyryn hygienia on erittäin tärkeää, erityisesti höyryn ollessa kosketuksissa tuotteen kanssa. Vastaavasti monissa farmaseuttisissa prosesseissa on tiukat höyryn laatuvaatimukset, tai ne saattavat edellyttää puhdasta höyryä tai jopa ns. puhdashöyryä.  

Teollisuudenalojen tuntemukseksemme varmistaa, että höyryjärjestelmäsi täyttää kaikki ohje- ja säännösvaatimukset ja varmistaa suurimman mahdollisen prosessin käytettävyyden sekä mahdollisimman turvallisen käytön, kaikki pienimmillä mahdollisilla käyttökuluilla (OPEX).