KATSELMUKSET & NEUVONTA

Ajattele meitä höyry- ja lauhdejärjestelmän energianeuvojina

Aloita hiilidioksidipäästöjen vähentäminen jo tänään

Esittelyssä Advance-höyrykonsultointi

Sovi tavoitteet ja rajaukset

Aineiston analysointi ja katselmus kentällä

Raportin kirjoittaminen ja suositusten esittely

Ajattele meitä höyry- ja lauhdejärjestelmän energianeuvojina. Kokonaisvaltainen lähestymistapamme kattaa turvallisuuden, prosessitehokkuuden, energiansäästöt, kustannussäästöt ja hiilidioksidipäästöttömän höyryn tuotannon fossiilivapaalla sähköllä. Anamme sinulle käytännön suosituksia hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi. Advance-katselmus profiloi energiankulutusta, kun noudatat etenemissuunnitelmaasi matkalla kohti esimerkillistä ympäristönsuojelua.

Hyödynnä kokemustamme ja tietämystämme järjestelmissäsi pätevien energia-, höyryjärjestelmä- ja sovellusinsinöörien avulla, jotka räätälöivät jokaisen katselmuksen tarpeidesi mukaiseksi.

MITÄ

+ Teemme yksityiskohtaisen katselmuksen höyry- ja lauhdejärjestelmästäsi

+ Arvioi hiilidioksidipäästöjen vähentämistä ja kestävän kehityksen teknologioita

+ Arvioimme tärkeimmät suorituskykyparametrit

+ Arvioimme höyryntuotannon tehokkuuden

+ Tutkimme lämpöenergian käytön energiatehokkuutta

+ Tutkimme huolellisesti turvallisuutta ja vaatimustenmukaisuutta

+ Vertaamme ja hyödynnämme höyryjärjestelmien tunnettuja parhaita käytäntöjä.

+ Arvioimme kehitysmahdollisuudet

TÄRKEIMMÄT TULOKSET

+ Tehokkuusvertailu

+ Järjestelmän optimointi

+ Höyryn kulutuksen vähentäminen tuotannossa

+ Energiansäästö- ja lämmöntalteenottosuositukset

+ Sinun höyry-, lämpöenergia- ja hiilidioksidipäästöjen etenemissuunnitelmasi

+ Tulevaisuuden laajennuksia varten

+Tuottavuuden nostaminen

+ Työturvallisuussuosituksia

Löydä lisää

Mitä Advance-katselmus ja neuvontapalvelut sisältävät? Katsotaanpa tarkemmin, mitä voit odottaa:

Mitä

Teemme yksityiskohtaisen katselmuksen höyry- ja lauhdejärjestelmästäsi

Päätökset perustuvat hyvään ja riittävän laajaan tietopohjaan. Ymmärtämättä täysin höyry- ja lauhdejärjestelmääsi, emme voisi esittää uusia ratkaisuja, jotka auttavat sinua tekemään oikeita ja tehokkaita päätöksiä liiketoiminnan kehittämiseksi. Joten ”sukellamme” syvälle höyry- ja lauhdejärjestelmääsi…

Arvioimme tärkeimmät suorituskykyparametrit

Kun ymmärrämme höyry- ja lauhdejärjestelmien toiminnan, voimme laskea tärkeimmät suorituskykyparametrit ja yhdistää laskelmat järkevästi harkittuihin suosituksiimme.

Arvioimme höyryntuotannon tehokkuuden

Kuinka tehokkaasti kattilalaitos tuottaa tällä hetkellä höyryä? Tämän me selvitämme. Siten voimme vertailla höyryntuotannon tehokkuutta ja määrittää höyryntuoton kehityskohteita. Seuraavaksi tunnistamme kustannussäästöt ja annamme perusteltuja suosituksia järjestelmän parannuksista. Katselmukset ovat paljon muutakin kuin pelkkiä tarkistuslistojen rastitusharjoituksia. Lisäksi voimme tukea sinua höyryntuotannon tehokkuuden mullistamisessa sähköisten Target Zero-ratkaisujemme avulla, mukaan lukien sähköiset höyryntuotannon ratkaisut hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi.

Tutkimme lämpöenergian käytön energiatehokkuutta

Lämpöenergian energiatehokas käyttö on hyvin tärkeää, ja voimme auttaa sinua hyödyntämään lämpöenergiaa parhaalla mahdollisella tavalla. Kun teemme perusteellisen energiakatselmoinnin, tarkastelemme tarkasti organisaatiosi lämpöenergian käyttöä tuotannon prosesseissasi ja suosittelemme kehityskohteita.

Tutkimme huolellisesti turvallisuutta ja vaatimustenmukaisuutta

Vankka sitoutuminen turvallisuuteen ja vaatimustenmukaisuuteen on aina tukenut kaikkea Spirax Sarcon liiketoimintaa.

Vertaamme ja hyödynnämme höyryjärjestelmien tunnettuja parhaita käytäntöjä.

On olemassa oikea tapa suunnitella ja asentaa höyryjärjestelmä. Joskus höyryjärjestelmä on rakennettu ilman riittävää osaamista ja tietopohjaa. Puutteellisesti rakennettu ja ylläpidetty höyryjärjestelmä aiheuttaa kaikenlaisia lyhyen ja pitkän aikavälin hankalia seurauksia. Nämä vaihtelevat pienistä häiriöistä ja huonosta kustannustehokkuudesta suuriin toiminta- ja turvallisuusongelmiin.

Siksi olemme rakentaneet liiketoimintamme tiukasti alan parhaiden käytäntöjen noudattamiseen höyry- ja lauhdejärjestelmissä. Siksi Advance-höyrykonsultointi varmistaa, että kaikki suunnittelemamme, ehdottomamme ja asentamamme noudattavat aina parhaita tunnettuja käytäntöjä.

Arvioimme kehitysmahdollisuudet

Tämän teemme, mutta mitä se tarkoittaa käytännössä? Tässä ovat tärkeimmät tulokset, joita voit odottaa Advance-höyrykonsultoinnilta.


Tärkeimmät tulokset

Tehokkuusvertailu

Kuvittele höyry- ja lauhdejärjestelmäsi. Ajattele sitten mahdollisia kehitysmahdollisuuksia, ja miten energiatehokas höyryjärjestelmä voi auttaa sinua saavuttamaan korkean tehokkuuden tuotannossasi tehtyjen kehitystoimenpiteiden seurauksena.

Järjestelmän optimointi

Kuvittele urheiluauton virittämistä tai sen vaihtamista sähköiseen autoon: kuvittele nyt, mitä etuja saavutat tekemällä sama höyryjärjestelmääsi. 

Höyryn kulutuksen vähentäminen tuotannossa

Huolimatta uusiutuvien ja kestävien energiaresurssien käytön lisääntymisestä, energian hinnan nousu ja energian kulutuksen vähentäminen ovat mukanamme lähitulevaisuudessa. Energiansäästötavoitteiden asettaminen ja saavuttaminen ei ole hyväksi vain ympäristölle, hiilidioksidin vähentämissitoumukselle ja yritysten sosiaaliselle vastuulle. Se on myös hyvä energiatehokkuuden jatkuvalle kehittämiselle.

Kaikki, mikä leikkaa höyryntuotantokustannuksiasi, on tutkimisen arvoinen. Tuotantosi energiatarpeen minimointi kestävillä testatuilla ratkaisuilla on hyvin järkevä tapa hillitä nousevia kustannuksia. Spirax Sarcon Advance-höyrykonsultointi on porttisi parempaan suorituskykyyn.

Energiansäästö- ja lämmöntalteenottosuositukset

Samalla tarkastelemme tarkasti mahdollisuuksia energian säästämiseksi ja tapoja, joilla voit hyödyntää mahdollisimman tehokkaita lämmöntalteenottoja. Tämä on hyvä luonnonjalanjäljellesi. Se voi olla myös helppo voitto matkalla vahvempaan liiketoimintatulokseen. Meillä on myös kokemusta energiatehokkaista etävalvontajärjestelmistä höyryjärjestelmille…

Sinun höyry-, lämpöenergia- ja hiilidioksidipäästöjen etenemissuunnitelmasi

Miten kehität höyryn, lämpöenergian tuotanto- ja hiilidioksidipäästöjen vähentämisstrategiaasi? Tärkeä osa katselmusta sisältää tiekartan laatimisen, joka antaa olennaisen käsityksen tulevaisuuden suunnasta sekä parempaa suunnittelu- ja strategiavarmuutta liiketoimintaasi.

Tulevaisuuden laajennuksia varten

Osana katselmusta tarkastelemme tehokkaita tapoja varmistaa höyry- ja lauhdejärjestelmäsi tulevaisuuden tarpeet. Tuotannon muuttuessa ehdotamme toimenpiteitä myös höyry- ja lauhdejärjestelmään, jotta energiatehokkuutta voidaan edelleen nostaa samalla kun tehdään tuotannollisia muutoksia. Ammattimaisen panoksemme avulla voit vähentää kustannuksia myös tulevaisuuden muutoksissa. Olemme auttaneet kaltaisiasi organisaatioita tässä yli vuosisadan ajan

Tuottavuuden nostaminen

Tuottavuuden nostaminen on tärkeää kaikessa liiketoiminnassa. Advance-konsultointi auttaa sinua nostamaan höyry- ja lauhdejärjestelmän tuottavuutta. Advance-konsultointi antaa tärkeitä ideoita tuottavuuden nostamiseksi.

Työturvallisuussuosituksia

Työturvallisuus on yksi tärkeimmistä asioista liiketoiminnassa. Työturvallisuuden tulee olla mukana kaikessa suunnittelussa, valmistuksessa ja asentamisessa. Siksi, työturvallisuus ja keinot kehittää työturvallisuutta ovat jokaisen katselmuksen ykkösprioriteetteja.

Katselmus ja neuvonta sekä toimituksen sisältö

Lopuksi lyhyt yhteenveto siitä, mitä Advance-konsultoinnin katselmukseen & neuvontaan tyypillisesti sisällytetään. Kaikki tämä auttaa ymmärtämään nykytilanteen ja muodostaa erinomaisen pohjan ryhtyä sanoista tekoihin selkeällä suunnitelmalla.

Sovitaan työn laajuudesta ja sisällöstä

Aloituspalaverissa määritellään laajuus ja rajaukset

Laaditaan ehdotus sisällöstä ja päätetään jatkosta

Pidetään aloituspalaveri

Aloituspalaveri, jossa sovitaan aikataulu, työpaikan turvallisuusvaatimukset, esitellään Spirax-tiimi ja tarvittava tukipalvelu

Suoritaan katselmus

Alueet: Kattilahuone ja höyryntuotanto – höyryn jakelu – käyttökohteet ja prosessi – lauhde – vedenkäsittely ja jätevesi – energian käyttö – höyryn laadun testaus – lauhteenpoistinten kartoitus – lämpöhäviöiden arviointi

Raportin kirjoitus ja esitetään huolella harkitut kehityskohteet ja autetaan niiden toteutuksessa.

Raportin toimittaminen ja tulosten sekä suositusten raportointi

SPIRAX SARCON ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

”Kun Spirax Sarco suoritti alkuperäisen katselmuksen, he tekivät hyvin varovaisen arvion säästöistä. Säästöt olivat kuitenkin paljon arvioitua suuremmat. Tämä auttoi meitä paljon ja siksi teimme kolmen vuoden huoltosopimuksen. Jos uudet säästöarviot pitävät paikkansa, sopimus tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle ja sen pitäisi auttaa meitä vähentämään hiilidioksidipäästöjämme 200 tonnilla vuodessa."

Barry Aspey, Heinzin käyttöpäällikkö.

 

Aloita Spirax Sarcon Advance-höyrykonsultoinnin hyödyntäminen.

Ota meihin yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja siitä, miten pystymme tukemaan liiketoimintaasi.

Advance

​Please note we assume that the information to be furnished by you will be your business information and not your personal information. Privacy Policy

Spirax Sarco auttaa sinua seuraamaan ja saavuttamaan liiketoimintasi tavoitteita.

KATSELMUKSET & NEUVONTA

Ajattele meitä höyry- ja lauhdejärjestelmän energianeuvojina

Ota selvää

Ota selvää

SUUNNITTELU

Ole huoletti, me autamme kaikessa missä höyry on mukana

Ota selvää

Ota selvää

TEHDASVALMIIT KONEIKKORATKAISUT JA JÄRJESTELMÄT

Monimutkaisten tarpeiden ratkaisut, kun vakio ratkaisut eivät riitä

Ota selvää

Ota selvää

PROJEKTIPALVELUT JA KÄYTTÖÖNOTTO

Takuu siitä, että komponentit ja järjestelmät ovat turvallisia, oikein asennettuja ja tarpeidesi mukaisia

Ota selvää

Ota selvää

ETÄVALVONTA RATKAISUT

Yhdistä tuotteemme ja järjestelmäsi saadaksesi jatkuvaa tietoa höyryjärjestelmän suorituskyvystä ja siten saat myös ajantasaisia suorituskykysuosituksia

Ota selvää

Ota selvää