TAPAUSTUTKIMUS

Heinz

ENERGIANSÄÄSTÖ

19/01/2023

Heinz tulee säästämään vähintään 4% energiankulutuksestaan Wiganin tehtaallaan seuraavan kolmen vuoden aikana tehtyään sopimuksen lauhteenpoistinten hallinnastaan Spirax Sarcon kanssa

SPIRAX SARCO LAUHTEENPOISTINTENHALLINTASOPIMUS AUTTOI HEINZIÄ VÄHENTÄMÄÄN HIILIPÄÄSTÖJÄÄN 200 TONNIA VUODESSA

Heinz tulee säästämään vähintään 4% energiankulutuksestaan Wiganin tehtaallaan seuraavan kolmen vuoden aikana tehtyään sopimuksen lauhteenpoistinten hallinnastaan Spirax Sarco kanssa. Päätöksen mahdollisti erinomainen kokemus edellisestä yksittäisestä lauhteenpoistinkartoituksesta, jonka seurauksena säästettiin energiaa ja käsiteltyä vettä niin paljon, että takaisinmaksuaika oli alle yhdeksän kuukautta.

Heinzin Wiganin tehdas on euroopan suurin elintarviketehdas. Yli 22-hehtaarisella alueella tuotetaan tölkitettyjä keittoja, keitettyjä papuja, pastaa ja kastikkeita UK:n ja euroopan markkinoille ja sen oma energiakeskus tuottaa 140 tonnia höyryä tunnissa pitääksen purkituslinjat käynnissä.

Uuden sopimuksen mukaisesti Spirax Sarco teknikot tekevät kartoituksen puolen vuoden välein ja raportoivat huoltoa vaativat poistimet tiimille Heinzillä. Spirax Sarco asiantuntijat ovat vuosittain noin 10 päivää laitoksella, tarkistaen, merkaten ja tallentaen kaikkien lauhteenpoistinten tilan.

 

"Kun Spirax Sarco suoritti ensimmäisen katselmuksen he arvioivat säästöt konservatiivisesti ja lopulta säästimme paljon enemmän." sanoo Barry Aspey, käyttöhyödykejohtaja, Heinz. " Tämä auttoi meitä päätymään kolmen vuoden sopimukseen. Jos uudet säästöarviot pitävät paikkansa, sopimus tarjoaa erinomaisen vastineen rahalle ja auttaa meitä vähentämään hiilipäästöjä 200 tonnia vuodessa.

Kun Spirax Sarco suoritti ensimmäisen katselmuksen he arvioivat säästöt konservatiivisesti ja lopulta säästimme paljon enemmän
Barry Aspey, käyttöhyödykejohtaja, Heinz
  • RATKAISU: Lauhteenpoistintenhallintasopimus Spirax Sarcon kanssa
  • TULOKSET: 4% energiansäästö ja hiilipäästöjen väheneminen 200 tonnia vuodessa

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Autamme sinua löytämään oikean ratkaisun