AB World Foods

LAUHTEEN

19/01/2023

Spirax Sarcon lauhteenpoistinten huolto-ohjelmasopimus säästää AB World Foodsille 236 tonnia hiilidioksidipäästöjä vuodessa, seuraavien kolmen vuoden ajan.

Uusi sopimus sisältää lauhteenpoistinten kartoituksen ja huollon Spirax Sarcon asiantuntijoiden toimesta puolivuosittain. Näin varmistetaan huipputehokas toiminta. Investoinnin takaisinmaksuaika on vain kahdeksan kuukautta.

Katso, kuinka elintarviketuottaja varmisti kestävän tuotannon

 

Lancashiren yksikkö käyttää höyryä eri sovelluksissa valmistettaessa Pataks-kastikesarjaa, kuten kuuman veden tuotannossa, steriloinnissa ja CIP-prosessissa. Energianhinnan noustessa AB World Foods etsii alueita joissa energiatehokkuutta voidaan parantaa.

Kun kaasun hinta nousee, on elintärkeää käyttää höyryä niin tehokkaasti kuin mahdollista, sanoo Tony Marsh, AB World Foods Engineering Manager. ""Aiemmin lauhteenpoistimia huollettiin kun havaittiin tuotantohäiriö, joten huonosti toimivia poistimia jäi huoltamatta. Nyt voimme olla varmoja että järjestelmä toimii aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Spirax Sarco on tehnyt meille aiemmin lauhteenpoistinkartoituksia, jatkaa MR.Marsh. Heidän höyrytietämyksensä ja tuotteensa ovat korvaamattomia, lisäksi tiedämme heidän toimivan myös muiden suurten elintarvikevalmistajien kanssa. Emme olisi halunneet ketään muuta yhteistyökumppania.

Spirax Sarcon lauhteenpoistinkartoitus mittaa höyryjärjestelmän senhetkisen tehokkuuden ja nimeää alueet joissa on potentiaalia parannuksiin ja energiatehokkuuden parantamiseen. Kun parannukset on tehty ja järjestelmä optimoitu, lauhteenpoistinten hallintasopimus huolehtii huolloista ja varmistaa järjestelmän parhaan mahdollisen toiminnan ympäri vuoden. Ja kaikki tämä ilman asiakkaan omaa kunnossapito-organisaatiota.

 
Spirax Sarcon höyrytietämys ja tuotteensa ovat korvaamattomia, lisäksi tiedämme heidän toimivan myös muiden suurten elintarvikevalmistajien kanssa. Emme olisi halunneet ketään muuta yhteistyökumppania
Tony Marsh, Engineering Manager, AB World Foods