Puhdashöyrykehitin elintarvikkeiden tuotantoon

PUHDASHÖYRYKEHITIN

22/11/2022

 

Spirax Sarco on johtava höyryjärjestelmien valmistaja maailmassa. Spirax Sarco on laajentanut tuotevalikoimaansa ja tuonut markkinoille uuden ruuan ja juomien valmistukseen tarkoitetun puhdashöyrykehittimen nimeltään CSG-FB. Uusi puhdashöyrykehitin tuottaa elintarvikehöyryä, joka soveltuu erityisesti elintarvike- ja juomateollisuuden suorahöyryprosesseihin, joissa höyry on käytännössä lauhduttuaan vetenä ainesosana elintarvikkeessa.  Puhdashöyrynkehitin auttaa elintarvike- ja juomavalmistajia tarjoamaan kuluttajille erinomaisen elintarviketuoteturvallisuuden käytettäessä höyryä suoraan tuotteeseen. Jos suorahöyrykohteissa käytetään tehdashöyryä, joka on suodatettu puhdashöyrysuodattimilla kemiallisen saastumisen riski, sekä maku- että värihaittoja ei voida täysin välttää.  

Ruokien ja juomien valmistajat eivät käyttäisi tuotteessaan huonolaatuisia raaka-aineita, joten miksi he käyttäisivät huonolaatuista höyryä? Puhtaan höyryn käyttöä pidetään parhaana käytäntönä ruoan ja juoman valmistuksessa, jossa höyry on kosketuksissa tuotteen kanssa. Puhdashöyry on ainoa vaihtoehto kontaminaatioiden välttämiseksi. Puhdashöyry tuotetaan vaatimusten mukaisessa puhdashöyrykehittimessä (EN/FDA), kuten Spirax Sarcon CSG-FB elintarvikekäyttöön suunnitellussa ja valmistetussa puhdashöyrykehittimessä, kertoo Chris Glass, CSG-tuoteperheen tuotepäällikkö.

Ruoka- ja juomaprosesseihin tarkoitettu Spirax Sarcon puhdashöyrykehitin CSG-FB toimitetaan täydellisenä ratkaisuna asennus- ja käyttöönottovalmiina. Kompaktissa rakenteessa on näytöllinen PLC, johon olemme kehittäneet kuvakepohjaisen erittäin visuaalisen ja helpon käyttöliittymän, jossa käytämme meidän omaa SIMS-tekniikkaa. SIMS-käyttöliittymä helpottaa huoltoa ja sisältää edistynyttä diagnostiikkaa, joka auttaa havaitsemaan mahdolliset toimintahäiriöt jo varhaisessa vaiheessa. CSG-puhdashöyrykehittimen käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, jonka avulla se voidaan liittää helposti paikallisiin verkkoihin, väyliin tai ottaa turvallisen puhelinverkon kautta etävalvontaan.

 

Jos et käytä puhdasta höyryä, voit saastuttaa prosessin tai elintarvikkeen. Katso video ja opi lisää puhtaan höyryn merkityksestä.

Ruoka- ja juomavalmistajat eivät käyttäisi tuotteissaan huonolaatuisia ainesosia, joten miksi he käyttäisivät huonolaatuista höyryä suoraan tuotteeseen? Puhtaan höyryn käyttöä pidetään parhaana käytäntönä elintarvikkeiden ja juomien valmistuksessa, jossa höyry on kosketuksissa suoraan tuotteen kanssa. Laatukriittisissä prosesseissa puhdashöyry on ainoa tapa välttää saastumista. Puhdasta elintarvikehöyryä tuotetaan EN/FDA-yhteensopivassa puhdashöyrykehittimissä, kuten Spirax Sarcon CSG-FB kehittimessä ruoka- ja juomateollisuuteen.
Chris Glass, CSG-tuoteperheen tuotepäällikkö