Har du overvejet at renovere dine ventiler?

Renovering af ventiler

04/02/2022

 

Som alle andre mekaniske dele bør ventiler serviceres regelmæssigt for at bevare deres optimale ydeevne og produktivitet. Hvis du er interesseret i at optimere dit udstyrs ydeevne og pt. ikke ønsker at købe nyt, kan du overveje at renovere dine ventiler.

Hvad er fordelene ved at renovere dine ventiler?

Der er åbenlyse omkostningsfordele forbundet med renovering, men hvorfor skulle man ellers overveje at renovere sine ventiler?

  • Certificer din proces: Dit anlæg vil være fuldt ud kompatibelt, og du vil modtage en opdateret audit rapport med registreringer af dine ventilers stand.
  • Optimer dit system: Hvis dine ventiler bruges korrekt og vedligeholdes, kan de være medvirkende til forbedret proceseffektivitet og lavere driftsomkostninger. Så ved at istandsætte ventiler regelmæssigt, kan du være sikker på, at de holdes i god stand. Det betyder også, at risikoen for nedetid reduceres.
  • Overhold lovgivningen: Som en del af sikkerhedslovgivning for tryksystemer, skal anlæg overholde en række regler og forskrifter for at sikre driften. Sikkerhedstjek er inkluderet som en del af et påkrævet vedligeholdelses-program, som er nøglen til at sikre, at fejl i de sikkerhedskritiske dele af dit system ikke overses.
  • Bedste praksis: Ledere har pligt til at have de risici, der er forbundet med anlægget, under kontrol, og dette kan meget vel falde inden for dit ansvarsområde. Dårlig vedligeholdelse kan have stor effekt på produktion, anlæg og medarbejdere. Så ved at følge sikkerhedsretningslinjer og udføre bedste praksis, kan risici styres bedst.
  • Én leverandør til opgaven: De fleste typer ventiler kan renoveres af en enkelt specialist. Spirax Sarco tilbyder en række tjenester, der kan udføres on- eller off-site, hvilket fjerner presset fra lederne af anlægget.

Hvad får du ud af en ventilrenovering?

Ventilrenovering forlænger levetiden af på eksisterende ventiler og vores serviceteknikere har en række metoder til at forbedre levetiden for dit dampsystem. Ventilrenovering kan gennemføres on- eller off-site, hvilket gør hele processen meget enklere.

Med testcertificering på alle ventiler, inklusiv trykreduktions-, kugle-, og andre manuelle ventiler og sikkerhedsventiler, kan du være forsikret om, at dit dampsystem fungerer optimalt, samtidig med at det overholder gældende regler.

Hvis du er interesseret i at optimere dit anlægs ydeevne, forlænge levetiden af dine ventiler og reducere risikoen for fejl, men ikke synes tiden er inde til at købe helt nye ventiler, så kan du overveje renovering.

Læs mere om renovering af ventiler.