Guide: Hemmeligheden bag nøjagtig, pålidelig og effektiv proceskontrol

Hent gratis guide

Download guiden
reguleringsventil

26/04/2022

 

Vil du vide hemmeligheden bag nøjagtig, pålidelig og effektiv proceskontrol?

Start med specifikationerne på dine reguleringsventiler. Nøjagtig og pålidelig proceskontrol er nøglen til at maksimere effektiviteten og nedbringe risici for nedetid og bør være en prioritet for teknikere og indkøbere. Specifikationen på dine reguleringsventiler er en grundlæggende del af at sikre dette og er emnet for vores nye vejledning.

Få guiden “Your Guide to Increasing Your Process Productivity and Boosting Process Efficiency”, som er skrevet af Darren Silverthorn, National Controls and Meetering Specialist. Guiden giver et nyt vindue til at sikre smartere specifikationer for dine reguleringsventiler, når det kommer til ydeevne og levetid.

Hvad står der i guiden?

I de fleste tilfælde skyldes udfordringer som kvalitetsproblemer, produktfordærvelse og fejlende reguleringsventiler i processtyringen, forkert specificerede reguleringsventiler. Udfordringer, der let kan overvindes ved at rette specifikationerne for reguleringsventilerne.
Med det i tankerne hjælper denne guide med at identificere, hvad du har brug for fra din reguleringsventil for at opnå nøjagtig, pålidelig og effektiv kontrol, der er bedst for din proces. Vejledningen indeholder også et værktøj, der hjælper dig med at evaluere en ventils samlede ejeromkostninger (TCO).
Se ud over startomkostningerne
Når du har fået den korrekte specifikation på reguleringsventilen, skal du se ud over reguleringsventilens startomkostninger og i stedet se på de skjulte omkostninger i hele reguleringsventilens levetid ved at gennemgå ventilens TCO inklusive områder som:

  • Procesbetingelser
  • Evne til at spare energi
  • Krav til vedligeholdelse
  • Yderligere service og eftersyn

Med denne guide ønsker vi at opmuntre ingeniører til at tage en proaktiv tilgang til deres kontrolsystemer og drage fordel af en forbedret procesproduktivitet. Dette er det første nyttige trin til at hjælpe dig med at beskytte din proces, ikke kun i dag, men i fremtiden.