Blog

Spirax Sarco støtter industrien til en mere bæredygtig fremtid

Læs hele bloggen
Energy transition

11/11/2022

 

 

Energiproduktionssystemer producerer 49,4 milliarder tons CO2 om året, og 24,2 % af denne betydelige mængde er resultatet af industriens energiforbrug. Med efterspørgslen efter energi, der forventes at vokse, er den største udfordring, hvordan man skal producere energien og samtidig reducere CO2-emissionerne.

Hvis fremskrivningerne er korrekte, vil energisystemet skulle fordoble sin produktion mellem 2020 og 2050. Kombineret med den fortsatte volatilitet i priserne og behovet for mere fleksibilitet og adgang til nye, netto nul-kilder, er udfordringens omfang umådeligt.

Det er et af de mest presserende spørgsmål, som planeten står over for, når vi udvikler os til en mere bæredygtig fremtid. Behovet for forandring er klar, og industriens rolle vil være afgørende for at nå i mål.

 

Blog: Spirax Sarco støtter industrien til en mere bæredygtig fremtid

Læs bloggen skrevet af Amanda Williams, Head of Sustainability

Bæredygtighed er nu blevet en forretningsmæssig nødvendighed, og industrien må optrappe for at føre an i retning af en mere bæredygtig fremtid. Vores One Planet-strategi viser vores forpligtelse til lederskab på dette område, og efterhånden som vi accelererer vores bæredygtighedsindsats, reagerer vi på det, der måske er vor tids største mulighed og ansvar. Samfundet står ved en skillevej, og det er vigtigt, at virksomhederne spiller med.
Amanda Williams, Head of Sustainability, Steam Specialties Spirax Sarco