Kundecase

AB World Foods

Vandudlader gennemgang

06/05/2021

Beregninger viser, at AB World Foods kan spare op til 236 tons CO2 om året over de næste 3 år ved at indgå en aftale med Spirax Sarco om vandudlader-styring.

Med den nye aftale vil alle anlæggets vandudladere blive overvåget og vedligeholdt af Spirax Sarcos serviceteknikere 2 gange om året, for at sikre at de fungerer optimalt. Tilbagebetalingstiden for investeringen er bare 8 måneder. 

Se hvordan en fødevareproducent sikrede en bæredygtig produktion

Anlægget i Lancashire bruger damp til mange forskellige formal til produktion af Pataks saucer, såsom varmtvands-processer, sterilisering og CIP (Cleaning-In-Place). Energipriserne stiger og derfor har AB World Foods undersøgt mulighederne for energibesparelser på dele af anlægget. 

“Gaspriserne stiger og derfor er det altafgørende, at vores forbrug af damp er så effektivt som muligt”, siger Tony Marsh, Engineering Manager hos AB World Foods. “Tidligere har vi kun serviceret vandudladere hvis de skabte problemer for processen, og dermed har vi måske overset vandudladere, som også fejlede. Nu kan vi sikre, at vores dampsystem kører så godt som muligt”.

“Vi har tidligere brugt Spirax Sarco til vandudlader-surveys”, fortsætter Tony Marsh. “Deres dampekspertise og produkter er uvurderlige, og samtidig ved vi, at de samarbejder med andre store producenter. Vi kan ikke ønske os nogen anden samarbejdspartner".

Spirax Sarcos vandudlader-surveys lægger ud med at måle dampsystemets nuværende effektivitet, og identificerer områder med plads til forbedring og med et potentiale for energibesparelser. Når tilpasninger har hjulpet systemet op til dets maksimale ydeevne, vil en kontrakt om vandudlader-styring fjerne vedligeholdelse in-house og sikre at systemet kører optimalt hver dag. 

Spirax Sarcos dampekspertise og produkter er uvurderlige, og samtidig ved vi, at de samarbejder med andre store producenter. Vi kan ikke ønske os nogen anden samarbejdspartner.
Tony Marsh, Engineering Manager, AB World Foods

Relateret læsning