VALMISTAUDU TULEVAISUUTEEN
HIILIVAPAA HÖYRYNTUOTANTO JA JAKELU KRIITTISIIN HÖYRYJÄRJESTELMIIN

Decarbonisation of steam generation guide

10/08/2022

Tehokas, turvallinen ja ympäristöä säästävä

Tämä oli viesti Spirax Sarco Engineeringin vuoden 2020 vuosikertomuksen etukannessa. Kolme sanaa, jotka todella kertovat kuinka Spirax Sarco on auttanut höyryn käyttäjiä saavuttamaan kestäviä tuloksia vuosikymmenten aikana. Tietysti yksi näistä sanoista on tulossa erityisen näkyvälle kaikissa ajatuksissamme ja monissa toimissamme - "kestävä kehitys". Se on monitahoinen aihe, joka koskettaa nyt lähes kaikkia elämämme osa-alueita ja tarjoaa mahdollisuuksia ja haasteita, jotka meidän kaikkien on tehtävä yhdessä. Joten missä ja miten höyrytekniikka sopii tähän ja miten Spirax Sarco voi auttaa sinua.

STEPHEN BISHOP, KERTOO MITÄ OPTIMOINTEJA VOIT TEHDÄ JO TÄNÄÄN HÖYRYJÄRJESTELMÄÄSI JA KUINKA SAAVUTTAA POTILASTURVALLINEN HÖYRYNLAATUU TERVEYDENHUOLLOSSA
Ympäristöystävällinen höyryntuotanto näyttelee merkittävää roolia kun halutaan täyttää tulevaisuuden energiatarpeet terveydenhuollossa ja teollisuudessa. Olen todella innoissani teknologioista jotka ovat tulossa auttamaan tässä tavoitteessa, ja siitä roolista, jota Spirax Sarco tässä  tässä kehitystyössä edustaa. On olemassa monia asioita joita me kaikki voimme tehdä jo tänään saavuttaaksemme edistystä matkallamme omaan NollaHiili-tavoitteeseemme. Toivon, että tämä opas tarjoaa hyödyllistä tietoa, saa liikkeelle ajatuksia ja ideoita, ja kertoo kuinka SpiraxSarco on  valmistautunut hyvin tähän muutokseen yhdessä kanssasi.
Stephen Bishop, kertoo mitä optimointeja voit tehdä jotänään höyryjärjestelmääsi ja kuinka saavuttaa potilasturvallinen höyrynlaatuuterveydenhuollossa.  

TÄYTÄ TIEDOT ALLE, NIIN SAAT OPPAAN SÄHKÖPOSTIISI VÄLITTÖMÄSTI

​Please note we assume that the information to be furnished by you will be your business information and not your personal information. Privacy Policy