E-kirja: Vesihöyryllä kestävämpään tulevaisuuteen

Lataa e-kirja
Kestävyys

25/11/2022

ON OLEMASSA LUONNOLLINEN TEKNOLOGIA, JOLLA ON TÄRKEÄ ROOLI TIELLÄ PÄÄSTÖTTÖMÄÄN TULEVAISUUTEEN

Se on uskomattoman tehokas tapa siirtää lämpöä esimerkiksi sterilointiin sairaaloissa ja lääketuotannossa. Vesihöyry on tärkein lämmönsiirtäjä monien teollisuudenalojen kriittisille valmistusprosessoreille. Sitä voidaan käyttää hämmästyttävän monissa sovelluksissa suurista petrokemian tehtaista pieniin paikallisiin pesuloihin ja elintarvike- ja juomavalmistajista paperitehtaisiin.

Mikä on tämä kestävämmän tulevaisuuden ratkaisu? Se on vesihöyry – hyvin testatulla ja luotettavalla energiansiirtäjällä on ratkaiseva rooli kestävämmässä tulevaisuudessamme. Ilman höyryä nykyistä teollisuutta ei olisi olemassa nykyisessä muodossaan. Oikein käsiteltynä vesihöyry on luonnostaan puhdasta ja turvallista – ei palovaaraa tai myrkyllisyyttä, höyryn lauhduttua jäljelle jää vain vettä.

Kun sähköntuotanto uusiutuvista energialähteistä lisääntyy, höyrystä tulee entistä kestävämpää ja ympäristöystävällisempää. Vesihöyryä voidaan tuottaa puhtaalla sähköllä ja höyry on siten tärkeä osa monia energiaratkaisuja, kuten lämpöakkuja. Vesihöyryjärjestelmät tukevat hyvin lämpöpumppujärjestelmiä, jolloin höyryn avulla prosessin lämpötila voidaan nostaa tarvittavaan korkeampaan prosessointi lämpötilaan.

E-kirja: Höyry on luonnollinen energianlähde

Lue, kuinka höyry voi auttaa yritystäsi saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteesi