KAKSOISSULKUVENTTIILIT

KAKSOISSULKUVENTTIILIT

22/01/2024

KAKSOISSULKUVENTTIILIT

DBB Safebloc™ turvalliset kaksoissulkuventtiilit: Spirax Sarcon DBB Safebloc™ on ratkaisu, jonka ainutlaatuinen tilaa säästävä rakenne tarkoittaa nopeampaa asennusta ja vähemmän liitoksia.

Katso kuinka kaksoissulkuventtiili toimii

 

DBB Safebloc™ turvalliset kaksoissulkuventtiilit: Spirax Sarcon DBB Safebloc™ on ratkaisu, jonka ainutlaatuinen tilaa säästävä rakenne tarkoittaa nopeampaa asennusta ja vähemmän liitoksia.

Spirax Sarcon DBB Safebloc™ on ratkaisu, jonka ainutlaatuinen tilaa säästävä muotoilu tarkoittaa nopeampaa asennusta ja vähemmän liitoksia.
Spirax Sarcon DBB Safebloc™ venttiilit ovat nopeampia ja helpompia asentaa kuin perinteinen kaksoissulkurakenne kahdella erillisellä sulkuventtiilillä ja yhdellä paineenpoistoventtiilillä. DBB venttiilissä on innovatiivinen rakenne, joka sisältää kaksi sulkuventtiiliä yhdessä rungossa ja paineenpoistoventtiilin välitilasta. Venttiilin muotoilu on kompakti ja tilaa säästävä.

Kaksoissulkuventtiilejä tulee käyttää monilla teollisuudenaloilla, mukaan lukien elintarvike- ja lääketeollisuudessa. Niitä käytetään useimmiten siellä, missä vaaditaan turvallinen kaksoissulku putkistojen eristämiseen huollon yhteydessä tai lopputuotteen saastumisen estämiseen.

Vältä seisokkeja ja lopputuotteen saastumista

DBB Safebloc™ ovat kaksoissulkuventtiilejä, jotka takaavat turvallisen kaksoissulun ja välitilan paineettomuus voidaan helposti todentaa. Niiden ensisijainen tehtävä on eristää ja siten estää lopputuotteen saastuminen, esim. huollon, korjauksen tai puhdistuksen yhteydessä ilman, että tuotantoa tarvitsee keskeyttää.

Helppo käyttö ja asennus

DBB Safeblock™ sopii tavallisen sulkuventtiilin tilalle. 
DBB Safebloc™ voidaan asentaa ilman putkimuutoksia olemassa olevan tavallisen yksittäisen sulkuventtiilin tilalle ilman putkimuutoksia. Ne ovat suunniteltu käytettäviksi turvasulkuventtiileinä höyry-, kaasu-, neste-, lauhde- ja vesijärjestelmissä.

Spirax Sarcon DBB SafeBloc™ turvaventtiilin ominaisuudet ja edut:

  • Kaksoissulku kompaktissa rakenteessa
  • Nopea ja helppo asentaa verrattuna perinteisiin kaksoissulku- ja tyhjennysratkaisuihin
  • Asennus ei edellytä olemassa olevan yksittäisen sulkuventtiilin jättämään tilaan putkiston muutoksia
  • Vähemmän liitoksia = pienempi vuotoriski
  • Tyhjennysventtiili poistaa paineen venttiilien välitilasta turvallisuuden takaamiseksi
  • Voidaan toimittaa laipoilla DN15 - DN100
  • Täyttää eurooppalaisen painelaitedirektiivin 97 / 23 / EC vaatimukset
  • EN 10204 3.1 -sertifioitu

Lue lisää kaksoissulkuventtiilistä

 

DBB SafeBloc™

Ota yhteyttä paikalliseen höyryasiantuntijaan ja tutustu DBB SafeBloc™ kaksoissulkuventtiileihin.