Puhtaan höyryn käytön kahdeksan hyötyä

Puhdashöyrykehitin

30/01/2023

PUHTAAN HÖYRYN KÄYTÖN KAHDEKSAN HYÖTYÄ

Jos olet yksi monista ruoantuottajista, jotka käyttävät puhdashöyrysuodattimilla suodatettua höyryä, voi olla, että olet valmis saamaan suuria etuja siirtymällä turvalliseen puhdashöyrykehittimellä tuotetun höyryn käyttäjäksi. Puhdashöyrykehittimillä tuotettu höyry on turvallisin vaihtoehto suorahöyrykohteisiin. Tarkastelemme, kuinka voit hyötyä puhtaan höyryn tuomisesta prosesseihisi.

Höyryn laatu ja puhtaus ovat olleet tärkeitä terveydenhuollossa ja lääketeollisuudessa useiden vuosien ajan. Silti ruokaa ja juomia valmistetaan tai jalostetaan usein niin, että höyryn laatua on seurattu omavalvonnassa huonosti tai ei ollenkaan. Vaihtaminen puhtaaseen höyryyn voi hyödyttää tuotantoasi monin eri tavoin.

1. Laadunvalvonta

Saatat ajatella sanan "puhdas" synonyyminä sanalle "steriili", mutta puhtaalla höyryllä on vielä paljon muitakin etuja. Puhdashöyry estää tuotteesi saastumisen, mutta puhdashöyryllä on myös muita erinomaisia ominaisuuksia, kuten sen kosteuspitoisuus on hyvin matala ja puhdashöyry sisältää hyvin vähän haitallia lauhtumattomia kaasuja.

2. HACCP

Jos työskentelet elintarviketehtaalla, olet todennäköisesti jo tietoinen HACCP-omavalvontajärjestelmästä. Puhtaat höyryjärjestelmät täyttävät lain vaatimukset täysin, mikä antaa sinulle varmuuden siitä, että lopputuotteesi on turvallinen.

3. Tuotannon tasainen laatu

Puhtaan höyryprosessin käyttöönotolla poistat saastumisriskin ja siten voit olla varma, että valmistat aina korkealaatuisia elintarvikkeita.

4. Asiakkaiden ja kuluttajien luottamus

Puhdashöyry ei ole vain tehokas ja turvallinen ainesosa lopputuotteessa. Se voi auttaa asiakkaitasi luottamaan tarjoamaasi tuotteeseen. Toisin kuin puhdashöyrysuodattimilla suodatettu höyry, puhdashöyry ei sisällä kemiallista kattilaveden käsittelyä, joten se ei vaikuta tuotteidesi väriin ja makuun.

5. Vähemmän hukkaa ja seisokkeja

Puhdashöyrykehittimellä kehitetty puhdashöyry on lisännyt nopeasti suosiotaan. Puhtaalla höyryllä on helppo siirtää suuria energia määriä höyryputkessa ilman pumppuja. Siksi höyry on energiataloudellinen energianlähde elintarviketuotannossa. Puhtaalla höyryllä et ole enää riippuvainen kemikaaleista veden puhdistamiseksi, mistä seuraa vähemmän jätettä. Tämä voi alentaa käyttökustannuksiasi huomattavasti.

6. Suurempi monimuotoisuus

Kuvittele työkalupakissasi yksi työkalu, joka antaa monia mahdollisuuksia ratkoa valmistuksen haasteita. Juuri sen saat käyttämällä puhdashöyryä. Puhdasta höyryä voidaan käyttää hyvin moniin prosesseihin kuten pakkaukseen, pesuun, kypsennykseen puhumattakaan ruoan ja juomien pitkäaikaisen säilyvyyden takaamiseksi. Siksi se on yksi toimivin työkalusi.

7. Riskien hallinta

Suuret vähittäiskauppaketjut valvovat elintarviketurvallisuuttaan entistä enemmän ja vaativat todisteita siitä, että kaikki mahdollinen on tehty tasaisen laadun ja elintarviketurvallisuuden varmistamiseksi. Ottamalla käyttöön puhdashöyry, voit osoittaa, että noudatat hyvää elintarvikehygieniakäytäntöä.

8. Maineenhallinta

Hyvä maineesi on liiketoimintasi perusta. Varmista että olet tehnyt kaikkesi hyvän elintarviketurvallisuuden ylläpitämiseksi. Siten voit säilyttää kuluttajien luottamuksen ja brändisi hyvän maineen. Ottamalla käyttöön puhdasta höyryä käyttäviä prosesseja noudatat parhaita turvallisuuskäytäntöjä ja vältät tuotteesi takaisinkutsut tai poistamisen markkinoilta ja mahdollisen brändisi maineen vahingoittumisen.

Joten, mitä odotat? Puhtaalla höyryllä voit tuottaa tasaista laatua ja lisätä tuoteturvallisuutta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Autamme sinua löytämään oikean ratkaisun