Guide til brugen af rendamp

Den ultimative guide til brugen af rendamp ved fremstilling af føde- og drikkevarer

Download Whitepaper
energioptimering ved brug af damp

Hvem er dette whitepaper relevant for?

Hvis du bruger damp i forbindelse med fremstilling af føde- og drikkevarer, vil du uden tvivl finde dette whitepaper relevant. Kvalitets- og driftsansvarlige indenfor føde- og drikkevarer vil have stor glæde af denne ultimative guide i brugen af rendamp i fremstilling af føde- og drikkevarer. 

Find ud af, hvorfor føde- og drikkevareindustrien bør skiftetil et rendamp-alternativ til filtrering af dampkvaliteten, og få et forspring.

Download Whitepaper

Hvad kan du læse om?

Den gratis guide er skrevet af Spirax Sarco rendamp-specialist, Francisco Pedrosa. Den beskriver forskellen mellem filtreret damp og kogedamp, og alternativet rendamp.

Guiden beskriver også den risiko, som mange virksomheder løber, ved ikke at gøre brug af rendamp. Du vil lære hvordan du ved at implementere HACCP principper kan forbedre din fødevarekvalitet og højne fødevaresikkerheden.

Du vil kunne læse om:

Hvordan du starter en rendamp-proces.

Faldgrupper ved ikke at have en rendamp-proces.

Hvordan en rendamp-proces bør være.

8 driftsfordele ved at bruge damp i direkte kontakt med dine processer.

Vigtigheden af at implementere damp i dit HAACP-system.

Hvilken rolle rendamp spiller i forbindelse med fødevaresikkerhed.

“VED AT FORSTÅ FALDGRUPPERNE VED IKKE AT HAVE STYR PÅ RENDAMPSPROCESSERNE, HVORDAN EN RENDAMP-PROCES BØR SE UD OG DE FORDELE EN RENDAMP-PROCES GIVER, VIL FØDE- OG DRIKKEVAREBRANCHEN BEGYNDE AT SÆTTE RENDAMP ØVERST PÅ DAGSORDENEN.”

FRANCISCO PEDROSA, RENDAMP-SPECIALIST

Download nu

Venligst opgiv arbejdsrelateret kontaktinformation og ikke private. Læs vores privatlivspolitik for mere information Privacy Policy

Følg os

LinkedIn logo Youtube logo 

Alt om damp