Talking Steam: Fokus på mad

Se vores serie af podcasts om synlig flashdamp på fødevarefabrikker

flash damp

25/01/2023

TALKING STEAM: FOKUS PÅ MAD

Se vores serie af podcasts om synlig flashdamp på fødevarefabrikker. Lær om flashdamp, og hvordan det kan genvindes og genbruges og spare dig for mange penge.

Om podcast-serien

Afsnit 1

I den første af vores Talking Steam: Fokus på mad podcasts, dykker vi ned i et emne, der gælder for alle fødevareproducenter verden over, og det er energi! Især den synlige flashdamp på dit anlæg.

Afsnit 2

Så hvad er flashdamp? Lad os besvare de spørgsmål, du har om flashdamp i vores podcast-serie: Fokus på mad. Vi forklarer, hvordan det kom dertil, og hvad du kan gøre ved det.

Afsnit 3

I 3. del af vores Talking Steam: Fokus på mad podcast, svarer vi på spørgsmålet "Er der nogen mening i at genvinde min flashdamp?" Katherina Rosa fortæller om de store fordele ved at indfange flashdamp og giver eksempler fra producenter, som hun har hjulpet.

Afsnit 4

Lyt til vores Talking Steam podcast "Fokus på mad" episode 4 for at lære, hvordan du kan nå dit varmegenvindingspotentiale. Ray McKeown anbefaler en vandudlader-survey for fuldt ud at vurdere de af dine processer, der giver flashdamp, og kommer med ideer til, hvor energien kan omdirigeres.

Afsnit 5

Talking Steam: Fokus på mad episode 5 indeholder et casestudie fra den virkelige verden fra Brasilien. I det næstsidste afsnit af serien vil vi fokusere på et typisk varmegenvindingsprojekt, fra identifikation af problemet, til implementering og detaljerede resultater.

Afsnit 6

I den sidste episode af denne podcast-serie sætter vi fokus på omkostningerne ved ikke at implementere en varmegenvindingsløsning.