DEKARBONISERING AF DAMPGENERERING TIL KRITISKE DAMPAPPLIKATIONER

Få guide om bæredygtig dampgenerering

Download guiden
DEKARBONISERING AF DAMPGENERERING

04/08/2022

EffektivT, sikkert og bæredygtigt

Dette var budskabet på forsiden af Spirax Sarco Engineerings årsrapport 2020. Tre ord, der virkelig repræsenterer resultaterne Spirax Sarco har hjulpet brugere af damp med at opnå i årtier. Selvfølgelig er et af disse ord ved at blive særligt fremtrædende i alles tanker og mange af vores handlinger - bæredygtighed. Det er et emne med mange facetter, som nu berører næsten alle aspekter af vores liv og præsenterer muligheder og udfordringer, som vi alle skal arbejde sammen om at omfavne. Så hvor og hvordan passer dampteknologi med dette, og hvordan kan Spirax Sarco hjælpe dig.


STEPHEN BISHOP, CONSULTANT SPECIALIST GIVER DIG INDSIGT I HVAD DER KAN GØRES I DAG FOR AT OPTIMERE DIT DAMPSYSTEM, OG HVAD FREMTIDEN BRINGER INDENFOR SUNDHEDSSEKTOREN.

Bæredygtig dampgenerering spiller en afgørende rolle i at levere fremtidens termiske energibehov på tværs af sundhedssektoren og industrier. Jeg er virkelig begejstret for de teknologier, der bliver tilgængelige for at hjælpe med at opnå dette, og den rolle, som vi hos Spirax Sarco spiller i udviklingen af ​​disse teknologier. Der er dog stadig mange ting, vi alle kan gøre i dag for at tage nogle meningsfulde skridt på rejsen mod vores egne netto-nul mål. Jeg håber, at denne guide vil give et nyttigt indblik, sætte gang i nogle tanker og ideer og illustrere, hvordan Spirax Sarco er godt rustet til at tage denne rejse i samarbejde med dig.
Steve Bishop, Consultant Specialist hos Spirax Sarco UK & Ireland, har mange års erfaring med en række generelle industrielle- og dampprocesser, herunder fremstillingserfaring på tværs af en række industrier.

INDTAST DINE OPLYSNINGER OG MODTAG GUIDEN DIREKTE I DIN INBOKS

Venligst opgiv arbejdsrelateret kontaktinformation og ikke private. Læs vores privatlivspolitik for mere information Privacy Policy