Kundecase

Abbott Murex

pharma produkter

15/11/2021

En enkel EasiHeat™ varmeveksler løsning fra Spirax Sarco har erstattet to pladskrævende shell-and-tube varmevekslere på Abbott Murex' laboratorieanlæg i Dartford, England. Ændringen har givet reduceret vedligeholdelse og mere plads i laboratoriet.

Abbott Murex er et datterselskab af Chicago-baserede Abbott Laboratories og producerer diagnostiske tests designet til at beskytte blodforsyningen mod smitsomme stoffer. EasiHeat varmeveksler løsningen bruger anlægsdamp til at producere varmt brugsvand efter behov til håndvaske og brusere overalt på Dartford-anlægget.

Video: Spirax EasiHeat

"Der har ingen problemer været med EasiHeat enheden siden den blev installeret for omkring et år siden".
Peter Phillips, Facility Manager, Abbott Murex

"De to shell-and-tube varmevekslere var 25 år gamle og begyndte at udvikle lækager," siger Peter Phillips, Facility Manager hos Abbott Murex. "De tog også meget plads og var svære at vedligeholde."

 Derudover led de gamle varmevekslere med jævne mellemrum under en opbygning af skalaen og måtte afmonteres helt til forsikringseftersyn hvert andet år.

Damp-til-varmtvand pladevarmeveksleren i hjertet af EasiHeat varmeveksler løsninger giver ikke denne slags problemer.

"Vi troede oprindeligt, at vi skulle købe to EasiHeat varmeveksler enheder. Men efter at have talt med Spirax Sarco besluttede vi, at denne enhed er robust nok og tilstrækkelig nem at vedligeholde til, at vi kan stole på en enkelt,” siger Peter Phillips. "Det gjorde det til en meget omkostningseffektiv løsning."

Virksomheden købte et ekstra sæt varmevekslerplader og pakninger samtidig med selve EasiHeat varmeveksler løsningen.

Følg os

LinkedIn logo Youtube logo 

Alt om damp

Relateret læsning