WORLD CLIMATE SUMMIT

NÅR DET GJELDER Å BESKYTTE PLANETENS FRAMTID, ER TIDEN KNAPP.

World Climate Summit

28/10/2022

Samlet, felles handling vil være avgjørende for vår, og våre barns, fremtid.

Det er grunnen til at FN i tre tiår har samlet verdensledere på COP. Ca 197 land som har ratifisert FNs rammekonvensjon om klimaendringer kommer sammen, forent i kampen for å avverge klimakatastrofe.

I fjor, i Glasgow, så COP26 en avtale om at vi sammen må begrense den globale oppvarmingen til 1,5 °C. Å ikke oppnå dette er rett og slett ikke et alternativ. Vår verden ville se irreversible endringer, til det verre.

Men det er ikke bare regjeringer og politikere som ser behovet for handling.

HVORDAN VIRKSOMHETER GJØR FORPLIKTELSER TIL HANDLING

Mange av verdens banebrytende selskaper kom sammen på World Climate Summit på COP26 for å dele sine erfaringer og ekspertise i å takle dette kritiske målet. Her delte både bedriftsledere og investorer sine innovasjoner og kompetanse uten å måtte hedres.

Bærekraft er nå blitt en forretningsmessig nødvendighet, og industrien må gå opp for å lede veien mot en mer bærekraftig fremtid. One Planet-strategien vår demonstrerer vår forpliktelse til lederskap på dette området, og etter hvert som vi akselererer vår innsats for bærekraft, svarer vi på det som kan være vår tids største mulighet og ansvar. Samfunnet står ved et veiskille, og det er viktig at bedriftene spiller med.
Amanda Williams, Head of Sustainability, Steam Specialties Spirax Sarco

Denne samlingen handler om å dele, uten å måtte overbevise noen om underliggende årsaker eller motiver.

Deling av innovasjon, implementering og resultater fra visjonære selskaper som har som mål å strebe mot de målene som er nødvendige for å sikre fremtiden vår.

"Forpliktelser til systemendring betyr at netto null nå er et organiserende prinsipp for bedrifter" McKinsey

Spirax Sarco var stolt over å være hovedsponsor på Glasgows verdensklimatoppmøte, en nøkkelbegivenhet for COP26. I november vil vi gjøre det igjen når verdens ledere møtes sammen med COP27 i Egypt.

Vi er også glade for å være et av FTSE100-selskapene som støtter FN-ledede Race to Zero og Business Ambition for 1,5°C-kampanjer.

Amanda Williams, Head of Sustainability, Steam Specialties Spirax Sarco, vil dukke opp på scenen 14. november på World Climate Summit.

Panelet hennes, Scaling up Innovation and Finance for Heavy Industry Decarbonisation, har som mål å finne måter å hjelpe industrier som er sterkt avhengige av fossilt brensel med å halvere karbondioksidutslipp innen 2030. Rachel vil diskutere hvordan Spirax Sarcos forpliktelse til damp som en naturlig teknologi kan bidra for å nå denne milepælen.

 

Takket være digital streaming kan du også delta i diskusjonen om den beste veien videre for planeten vår. World Climate Summit vil være tilgjengelig for å se på nettet. For å høre hvordan næringsliv og investorer jobber sammen og hvordan vi hjelper, trenger du bare å melde din interesse for dette gratisarrangementet her.

HANDLING SIER MER ENN ORD: VÅRE KRAFTFULLE TILTAK FOR FORANDRING

Det er kritisk for planeten. Det vil kreve en samlet innsats og engasjement for å oppnå, og forhåpentligvis overgå, målene som er blitt enige om i konvensjonen. Vi må alle samarbeide.

Hos Spirax Sarco har vi lenge vært sikre på at vi gjennom innovasjon og utvikling kan bidra til å skape en mer effektiv, tryggere og bærekraftig verden.

Det er derfor vi lanserte vår One Planet: Engineering with Purpose-strategi i juni 2021. Dens dristige og ambisiøse plan mot en lysere fremtid er allerede godt i gang. Det er mer enn bare en øvelse i CSR, det er et positivt og progressivt veikart for å oppfylle vårt ansvar. Det vil lede virksomheten vår når vi jobber sammen med andre, inkludert våre leverandører, kunder og lokalsamfunn, for å levere en bedre verden for morgendagen.

Gjennom seks strategiske initiativ vil Spirax Sarco oppnå disse robuste målene som kan forandre planeten:

  • Oppnå netto null klimagassutslipp innen 2030*
  • Null restavfall
  • Øke salget av produkter med målbare bærekraftsfordeler
  • Øk standarden i forsyningskjeden vår
  • Etablere et utdanningsfond på 5 millioner pund

*Oppnå netto null klimagassutslipp innen 2030

Vi er sikre på at vi klarer det. Og som medlem av FTSE4Good-indeksen har vi blitt anerkjent for vårt engasjement. Bli med oss i november for å se hvordan vi alle kan jobbe mot en fremtid som er verdt å ha.

BLI MED I KLIMAENDRINGSSAMTALEN

Få vårt siste COP27-innhold, nyheter og oppdateringer.