Talking Steam: Fokus på mat

Se vår serie med podcaster om flashdamp i matfabrikker.

flashdamp

27/01/2023

TALKING STEAM: FOKUS PÅ MAT

Se vår serie med podcaster om flashdamp i matfabrikker. Lær om flashdamp og hvordan den kan gjenvinnes og resirkuleres og spare deg for mye penger.

Om podcast serien

Episode 1

I den første av våre Talking Steam: Fokus på mat-podcaster, dykker vi ned i et tema som gjelder alle matprodusenter over hele verden, og det er energi! Spesielt flashdampen i ditt anlegg.

Episode 2

Så hva er flash damp? La oss svare på spørsmålene du har om flashdamp i podcastserien vår: Fokus på mat. Vi forklarer hvorfor du får det og hva du kan gjøre med det.

Episode 3

I vår tredje del av vår Talking Steam: Focus on food podcast svarer vi på spørsmålet "Er det noen vits i å gjenvinne flashdampen min?" Katherina Rosa forteller om de store fordelene med å gjenvinne flashdamp og gir eksempler fra produsenter som hun har hjulpet.

Episode 4

Lytt til vår Talking Steam-podcast "Fokus på mat" episode 4 for å lære hvordan du kan nå varmegjenvinningspotensialet ditt. Ray McKeown anbefaler en gjennomgang av kondensatpotter og pumper for å fullt ut vurdere de av prosessene dine som genererer flashdamp og komme opp med ideer for hvor energien kan gjenbrukes.

Episode 5

Talking Steam: Fokus på mat - Episode 5 inneholder en case-studie fra Brasil. I den nest siste episoden av serien vil vi fokusere på et typisk varmegjenvinningsprosjekt, fra å identifisere problemet, til implementering og detaljerte resultater.

Episode 6

I siste episode av denne podcastserien fokuserer vi på kostnadene ved å lav være å varmegjenvinne overskuddsenergi.

Last ned podcastserien her

Last ned podcastserien her