P-LINE ”PURE” LÄMMÖNSIIRTIMET PUHTAISIIN ASEPTISIIN TISLATUN VEDEN KÄYTTÖKOHTEISIIN

Lääketeollisuus asettaa korkeat vaatimukset hygienialle. Tislatun veden järjestelmiin sovelletaan tiukkoja hygieniastandardeja tuotteen saastumisen estämiseksi. Terminen tislaus on yleisin menetelmä VFI tuotannossa.

P-Line lämmönsiirrin mahdollistaa prosessin suorittamisen korkeassa lämpötilassa, mikä varmistaa tisleen mikrobiologisen puhtauden.

 

 

 

Täyttääkseen lääketeollisuuden tiukat vaatimukset Spirax Sarco tarjoaa nyt P-Line lämmönsiirtimiä, joita käytetään puhtaanveden jakelujärjestelmissä sekä lääketuotannon käyttöpisteissä (Point-Of-Use POU).

Vesi on lääketeollisuuden eniten käytetty raaka-aine. Vettä käytetään lääkkeiden valmistuksessa ja se on osa lääkkeitä ja rokotteita. Puhdasta vettä tarvitaan myös tuotantolinjojen ja huuhteluasemien puhdistukseen ja sterilisointiin.

VFI-vesi on puhdistettua vettä, joka on käsitelty ihmiskeholle haitallisten aineiden poistamiseksi. Sitä käytetään laajalti lääkkeiden valmistuksessa, ja se on myös tärkeä liuotin lääkevalmisteiden laimentamiseen sekä laitteiden ja tuotantojärjestelmien sterilointiaine.

P-Line lämmönsiirtimet varmistavat suonensisäiseen injektiolääkkeeseen käytettävän nesteen mikrobiologisen puhtauden

Terminen tislaus on yleisin menetelmä injektioveden tuottamiseksi. P-Line lämmönsiirrin mahdollistaa prosessin suorittamisen korkeassa lämpötilassa, mikä varmistaa tuotetun injektionesteen mikrobiologisen puhtauden. P-Line lämmönsiirtimiä käytetään tisleen esilämmitykseen sekä puhtaan kliinisen ”pure” höyryn lauhduttamiseen ja tisleen jäähdyttämiseen.

Valmistuksen jälkeen pudas tisle on säilytettävä asianmukaisesti ja toimitettava säilytys- ja käyttöpisteisiin

Kylmävesijärjestelmissä ja jakelujärjestelmissä asennetaan normaalisti kaksi P-Line lämmönsiirrintä. Ensimmäinen, joka suojaa järjestelmää liialliselta lämpötilan nousulta jäähdyttämällä puhtaan veden 15–30 °C:seen. Toinen lämmönsiirrin lämmittää säännöllisesti vettä korkeaan lämpötilaan järjestelmän steriloimiseksi. Toinen mahdollinen ratkaisu on myös järjestelmä, jossa on yksi P-Line lämmönsiirrin, joka suorittaa molemmat toiminnot.

Uudet P-Line lämmönsiirtimet ja Point-of-Use järjestelmät

Injektiovesi on jäähdytettävä käyttölämpötilaan, jotta sitä voidaan käyttää lääketuotantoprosessissa. Useimmiten 25 °C ja 45 °C välillä. Jos saman lämpötilan näytteenottopisteitä on useita, järjestelmään johon P-Line-lämmönvaihdin asennetaan, luodaan lisäpiiri, joka jäähdyttää veden käyttölämpötilaan.

Toinen ratkaisu on käyttää lämmönvaihdinta juuri ennen käyttöpaikkaa (POU). Käyttöpaikassa käytetty lämmönsiirrin jäähdyttää injektioveden vaadittuun lämpötilaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Autamme sinua löytämään oikean ratkaisun

P-LINE LÄMMÖNSIIRTIMIEN EDUT JA SOVELLUKSET

Etuja

- Kaksiputkilevyä vähentää materiaalin vuotamisen riskiä tuotteeseen

- Puhtaan väliaineen kanssa kosketuksissa olevat pinnat kiillotetaan Ra≤0,5 [μm] karheuteen

- Putket liitetään sisäputkilevyyn painelaajennuksen avulla puhtaalla vedellä paineistettuna 6000 baariin asti, mikä eliminoi vaurioitumisen riskin

 

Käyttökohteet

- Puhtaan kliinisen ”pure” höyryn lauhdutus

- VFI-veden käsittely

- Kylmän ja kuuman VFI-veden varastointi ja jakelu

- Puhtaan ja tislatun veden käyttökohteet

- Farmaseuttisten ja kosmeettisten aineiden jäähdytys ja lämmitys

 

MUUT TUOTTEEMME PUHDASHÖYRYKOHTEISIIN

Valmistamme laajan valikoiman puhdashöyrytuotteita steriileihin tuotantoympäristöihin.