Puhumme höyrystä: elintarviketeollisuus

Katso podcast sarjamme jakso ”höyryä näkyvissä katolla” elintarviketeollisuudessa

flash steam

27/01/2023

Puhumme höyrystä: elintarviketeollisuus

Katso podcast sarjamme jakso ”höyryä näkyvissä katolla” elintarviketeollisuudessa. Opi paisuntahöyrystä ja kuinka se voidaan ottaa talteen ja hyöty käyttää uudelleen. Siten toimit ekologisesti ja lasket tuotantokustannuksiasi.

Tietoja podcast-sarjasta

Jakso 1

Ensimmäisessä "puhumme höyrystä" osassa aiheena on: Elintarviketeollisuus ja perehdymme aiheeseen, joka koskee kaikkia elintarvikevalmistajia maailmanlaajuisesti, ja se on energia! Erityisesti tehtaan katolla näkyvät paisuntahöyrypilvet.

Jakso 2

Joten mitä ne katolla näkyvät höyrypilvet ovat? Anna meidän vastata kysymyksiisi Focus on Food -podcastissamme osa 2:ssa. Kerromme mikä pilvi on, miten ja mitä voit tehdä asialle.

Jakso 3

Puhumme höyrystä: Focus on Food -podcastimme kolmannessa osassa vastaamme kysymykseen "Onko mitään järkeä ottaa lämpö talteen paisuntahöyrystä?" Katherina Rosa puhuu paisuntahöyryn lämmöntalteenoton suurista eduista käyttämällä esimerkkejä eri elintarvikevalmistajilta, joita hän on auttanut viime aikoina.

Jakso 4

Kuuntele Focus on food -jakso 4 oppiaksesi kuinka voit maksimoida lämmöntalteenottopotentiaalisi. Erikoisvieras Ray McKeown suosittelee aloittamaan lauhteenpoistinkartoituksesta, jolloin saat hyvän yleiskuvan mistä prosessin osista paisuntahöyryä muodostuu. Jaksossa tarjotaan ideoita mihin paisuntahöyryn energiaa voidaan helposti hyöty käyttää.

Jakso 5

Puhumme höyrystä: Focus on food osa 5 tuo meille tosielämän tutkimuksen Brasiliasta. Sarjan toiseksi viimeisessä jaksossa keskitämme huomiomme tyypilliseen lämmöntalteenottoprojektiin ongelman tunnistamisesta toteutukseen ja yksityiskohtaisiin tuloksiin.

Jakso 6

Tämän podcast-sarjan viimeisessä osassa selvitä lämmöntalteenottoratkaisun toteuttamatta jättämisestä aiheutuvat kustannukset.

 

Tietoja podcast-sarjasta

Lataa podcast-sarja