WORLD CLIMATE SUMMIT

NÅR DET GÆLDER OM AT SIKRE VORES PLANETS FREMTID, ER TIDEN KNAP.

World Climate Summit

En samlet indsats er afgørende for vores og vores børns fremtid.

Det er grunden til, at FN i tre årtier har samlet verdensledere på COP. Omkring 197 lande, der har tiltrådt FN's rammekonvention om klimaændringer, samles, forenet i kampen for at afværge klimakatastrofe.

På COP26 sidste år i Glasgow kom en aftale om at vi sammen skal begrænse den globale opvarmning til 1,5°C, i stand. Ikke at opnå dette mål er simpelthen ikke en mulighed. Vores verden ville se forandringer til det værre, som ikke kan vendes.

Men det er ikke kun regeringer og politikere, der ser behovet for handling.

HVORDAN VIRKSOMHEDER GØR FORPLIGTELSER TIL HANDLING

Mange af verdens banebrydende virksomheder gik sammen ved verdensklimatopmødet på COP26 for at dele deres erfaringer og ekspertise i at tackle dette kritiske mål. Her delte både virksomhedsledere og investorer deres innovationer og ekspertise uden at behov for at blive hædret.
Bæredygtighed er nu blevet en forretningsmæssig nødvendighed, og industrien må optrappe for at føre an i retning af en mere bæredygtig fremtid. Vores One Planet-strategi viser vores forpligtelse til lederskab på dette område, og efterhånden som vi accelererer vores bæredygtighedsindsats, reagerer vi på det, der måske er vor tids største mulighed og ansvar. Samfundet står ved en skillevej, og det er vigtigt, at virksomhederne spiller med.
Amanda Williams, Head of Sustainability, Steam Specialties Spirax Sarco

Uden at skulle slibe politiske akser, handler denne sammenkomst om at dele.

Deling af innovation, implementering og resultater fra fremsynede virksomheder, hvis mål er at bevæge sig hen imod at nå de nødvendige mål for at sikre vores fremtid.

"Forpligtelser til systematiske forandringer betyder, at netto nul nu er et organisationsprincip for erhvervslivet" McKinsey

Spirax Sarco var stolt af at være hovedsponsor ved Glasgows verdensklimatopmøde, en vigtig begivenhed af COP26. Til november vil vi gøre det igen, når topledere mødes i forbindelse med COP27 i Egypten.

Vi er også glade for at være en af de FTSE100-virksomheder, der har tilmeldt sig det FN-støttede Race to Zero og Business Ambition for 1,5°C-kampagner.

Med Egypten som vært i Sharm El Sheikh, ser COP27 de kommende udfordringer som mere presserende end nogensinde.

Amanda Williams, Spirax Sarcos Head of Sustainability, Steam Specialties, indtager scenen den 14. november ved World Climate Summit.

Hendes panel, Scaling up Innovation and Finance for Heavy Industry Decarbonisation, har til formål at finde måder at hjælpe de industrier, der er stærkt afhængige af fossile brændstoffer, til at halvere CO2-emissionerne inden 2030. Rachel vil diskutere, hvordan Spirax Sarcos engagement i damp som naturlig teknologi kan hjælpe med at opnå dette milepæl.

Takket være digital streaming kan du også deltage i diskussionen om den bedste vej frem for vores planet. Verdensklimatopmødet vil være tilgængeligt online. For at høre, hvordan erhvervslivet og investeringsmiljøet arbejder sammen, og hvordan vi hjælper, skal du blot tilmelde dig det gratis arrangementet her.

  

HANDLING SIGER MERE END ORD: VORES FASTE FORPLIGTELSE TIL FORANDRING

Det er kritiske tider planeten Jorden. Det vil kræve en fælles indsats og dedikation at nå, og forhåbentlig overgå, de mål, som konventionen er blevet enige om. Vi skal alle arbejde sammen.

Hos Spirax Sarco har vi længe troet, at vi kan hjælpe med at udvikle en mere effektiv, sikrere og bæredygtig verden.

Det er derfor, vi lancerede vores One Planet: Engineering with Purpose-strategi i juni 2021. Dens modige og ambitiøse køreplan til en lysere fremtid er allerede godt i gang. Mere end blot en øvelse i CSR, det er en positiv og progressiv køreplan til at leve op til vores ansvar. Den vil guide vores forretningsdrift, mens vi arbejder med andre, herunder vores leverandører, kunder og lokalsamfund, for at efterlade en bedre verden i morgen.

Gennem seks strategiske initiativer vil Spirax Sarco nå disse mål, som kan ændre planeten:

  • Opnå netto nul drivhusgasemissioner inden 2030*
  • Send nul affald til losseplads
  • Øg salget af produkter med kvantificerede bæredygtighedsfordele
  • Hæv standarderne i vores forsyningskæde
  • Etabler en uddannelsesfond på 5 millioner pund

*Opnå netto nul drivhusgasemissioner inden 2030 (scope 1 og 2) og inkludere scope 3 inden 2050

Vi er sikre på, at vi kan gøre det. Og som medlem af FTSE4Good-indekset er vi blevet anerkendt for vores forpligtelse. Slut dig til os i november for at se, hvordan vi alle kan arbejde hen imod en fremtid, der er værd at have.

DELTAG I KLIMAFORANDRINGSSAMTALEN

Få vores seneste COP27-indhold, nyheder og opdateringer.