WORLD CLIMATE SUMMIT

MEIDÄN ON TURVATTAVA PLANEETTAMME TULEVAISUUS NYT, AIKA ON LOPPUMASSA.

World Climate Summit

Sovituilla toimenpiteillä yhdessä tehden teemme paremman huomisen.

Tästä syystä Yhdistyneet Kansakunnat on kolmen vuosikymmenen ajan koonnut maailman johtajat yhteen maapallomme tulevaisuutta käsittelevään konferenssiin. Noin 197 maata, jotka ovat ratifioineet YK:n ilmastonmuutosta koskevan puitesopimuksen, kokoontuvat yhteen taistelussa ilmastokatastrofin estämiseksi.

Viime vuonna Glasgow'ssa COP26:ssa sovittiin, että meidän on yhdessä rajoitettava ilmaston lämpeneminen 1,5 asteeseen. Tämän saavuttamatta jättäminen ei yksinkertaisesti ole vaihtoehto. Maailmamme näkisi peruuttamattoman muutoksen, huonompaan suuntaan.

Mutta vain hallitukset ja poliitikot eivät näe tarvetta toimia.

MITEN YRITYKSET MUUTTAA LUPAUKSENSA KÄYTÄNNÖN TOIMENPITEIKSI

Monet maailman johtavista yrityksistä liittyivät yhteen World Climate Summit -konferenssissa COP26:ssa jakaakseen kokemuksiaan ja asiantuntemustaan tämän kriittisen tavoitteen saavuttamisesta. Täällä sekä yritysjohtajat että sijoittajat jakoivat innovaationsa ja asiantuntemuksensa kaikkien käyttöön tasavertaisesti.

Kestävyydestä on nyt tullut välttämättömyys kaikessa liiketoiminnassa ja teollisuuden on ryhdyttävä ohjaamaan tuotantoa kohti kestävämpää tulevaisuutta. One Planet -strategiamme osoittaa sitoutumisemme kestävään kehitykseen. Nopeutamme kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamista ja vastaamme aikamme ehkä suurimpiin mahdollisuuksiin ja velvollisuuksiin. Maailma on tienhaarassa, ja on tärkeää, että yritykset osallistuvat.
Amanda Williams, Head of Sustainability, Steam Specialties Spirax Sarco

Ilman poliittisia raja-aitoja ja ennakkoasenteita, tässä on kyse tiedon ja osaamisen jakamisesta kaikille.

"SITOUTUMINEN SYSTEEMISEEN MUUTOKSEEN TARKOITTAA, ETTÄ HIILINEUTRAALI, NIIN SANOTTU NETTO NOLLA TAVOITE ON NYT LIIKETOIMINNAN PERUSPERIAATE". MCKINSEY

Spirax Sarco oli ylpeä pääsponsori Glasgow'n World Climate Summitissa, joka on COP26:n keskeinen reunatapahtuma. Tänä marraskuussa teemme niin jälleen, kun huippukokous kokoontuu COP27:n rinnalla Egyptissä.

Olemme myös iloisia voidessamme olla yksi FTSE100-yrityksistä, jotka ovat liittyneet YK:n tukemaan Race to Zero - Business Ambition - 1,5 °C:n ohjelmaa.

Egyptin isännöimässä Sharm El Sheikhin keskuksessa järjestetyssä COP27 kokouksessa ryhmämme näkee edessä olevat haasteet kiireellisempinä kuin koskaan.

 

Amanda Williams, Spirax Sarcon kestävän kehityksen johtaja , luennoi 14. marraskuuta World Climate Summit -tapahtumassa.

Hänen paneelinsa ”Scaling up Innovation and Finance for Heavy Industry Decarbonisation” pyrkii löytämään tapoja auttaa fossiilisista polttoaineista voimakkaasti riippuvaisia teollisuudenaloja puolittamaan hiilidioksidipäästöt vuoteen 2030 mennessä. Rachel keskustelee siitä, kuinka Spirax Sarcon sitoutuminen vesihöyryn käyttöön luonnollisena päästöttömänä teknologiana voi auttaa saavuttamaan tämän tavoitteen.

Digitaalisen suoratoiston ansiosta sinäkin voit osallistua keskusteluun planeettamme parhaasta suunnasta kohti kestävää tulevaisuutta. World Climate Summit on katsottavissa suoratoistona. Jos haluat kuulla, kuinka yritys- ja sijoitusyhteisö työskentelee yhdessä, ilmoita kiinnostuksesi tapahtumaan täällä, ilmaiseksi.

 

TEOT KERTOVAT ENEMMÄN KUIN SANAT: SITOUDUMME MUUTOKSIIN

Maaplaneetalla on ruuhka-aika. Valmistelukunnan sovittujen tavoitteiden saavuttaminen ja toivottavasti ylittäminen vaatii yhteisiä ponnisteluja ja omistautumista. Meidän kaikkien on työskenneltävä yhdessä.

Olemme Spirax Sarcossa pitkään uskoneet että tehokkaamman, turvallisemman ja kestävämmän maailman suunnittelu on paras tapa tehdä positiivista muutosta.

Tästä syystä lanseerasimme One Planet: Engineering with Purpose -strategiamme kesäkuussa 2021. Sen rohkea ja kunnianhimoinen tiekartta kohti valoisampaa tulevaisuutta on jo pitkällä. Se on enemmän kuin pelkkä yritysvastuuharjoittelu. One Planet strategia on myönteinen ja edistyksellinen etenemissuunnitelma velvollisuuksiemme hoitamiseen. Se ohjaa toimintaamme työskennellessämme muiden, mukaan lukien tavarantoimittajiemme, asiakkaidemme ja paikallisyhteisöjemme kanssa. Haluamme olla rakentamassa parempaa huomista.

Kuuden selkeän strategisen tavoitteen avulla Spirax Sarco saavuttaa planeettaamme muuttavat tavoitteet:

  • Nolla kasvihuonekaasupäästöjä vuoteen 2030 mennessä*
  • Ei kaatopaikkajätettä
  • Lisätä todistettavasti kestävää kehitystä edistävien tuotteiden myyntiä
  • Nostaa ympäristöstandardit numero ykköseksi toimitusketjussamme
  • Luomme 5 miljoonan £ koulutusrahaston

*Saavuttaa kasvihuonekaasupäästöt nolla nettomäärään vuoteen 2030 mennessä (scopes 1 ja 2) ja mukaan lukien soveltamisala 3 vuoteen 2050 mennessä

Olemme varmoja, että pystymme siihen. Ja FTSE4Good Indexin jäsenenä olemme saaneet tunnustusta työstämme. Liity mukaan konferenssiin marraskuussa nähdäksesi, kuinka voimme kaikki työskennellä arvokkaan ja kestävän tulevaisuuden saavuttamiseksi.

LIITY MUKAAN ILMASTONMUUTOSKESKUSTELUUN

Tilaa COP27-uutisemme sekä tulevat päivitykset.