OEM STOOMOPLOSSINGEN

Bottle Production Line

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Globe icon

Wereldwijde ondersteuning

Operational excellence

Betrouwbaarheid van de toeleveringsketen

Multiple arrows icon

Optimaliseren van uw oplossingen

WERELDWIJDE ONDERSTEUNING VOOR U, UW APPARATUUR EN UW KLANTEN

Spirax Sarco is een toonaangevende aanbieder van totaaloplossingen voor stoominstallaties in diverse industrietakken, waaronder de levensmiddelen- en drankenindustrie, de farmaceutische industrie en ziekenhuizen.

Ons wereldwijde netwerk van ervaren OEM (Original Equipment Manufacturer)-ingenieurs is gedreven en vakkundig op het gebied van stoom.

Zij nemen de tijd om uw behoeften en die van uw klanten te begrijpen en de juiste end-to-end stoomtechnische oplossing voor u te bieden.

OEM Support Package

Ontdek ons pakket vol voordelen, speciaal ontworpen om u - als OEM klant - te ontzorgen. 

Aan uw zijde, in iedere fase

Wereldwijde ondersteuning

Als onderdeel van een wereldwijd netwerk kunt u rekenen op de steun van meer dan 1 300 toegewijde ingenieurs over 40 landen.

Dankzij de meer dan 40 opleidingscentra globaal, vergroot u uw kennis over stoom. Zo kunt u uw klanten volledig ondersteunen.

Betrouwbaarheid van de toeleveringsketen

9 productievestigingen verspreid over 4 continenten wereldwijd, ondersteunen uw lokale of wereldwijde inkoop-, ontwerp- en productieprocessen.

De lokale voorraad wordt ondersteund door een grote en betrouwbare voorraad stockartikelen, waar en wanneer uw klanten die nodig hebben.

Optimaliseren van uw oplossingen

Door samen te werken met een wereldwijde leverancier van hoogwaardige en betrouwbare producten, zijn uw klanten zeker dat hun installaties maximaal presteren én dat het risico op onnodige stilstand van het systeem tot een minimum wordt beperkt.

Onze oplossingen voldoen steeds aan lokale regelgeving en gezondheids- en veiligheidsnormen en beantwoorden aan de milieudoelstellingen.


Met zijn diepgaande kennis van stoom, is Spirax Sarco in staat om de wereldwijde ondersteuning te bieden die nodig is om mij en de Tetra Pak-business te helpen gedurende de levenscyclus van onze oplossingen - van ontwerp tot levering, tot inbedrijfstelling en aftermarketservices.
Lars Hansson – Global Product Manager, Tetra Pak Processing Systems

PRODUCTEN GEBRUIKT DOOR OEM's

OEM-INDUSTRIEËN

Neem contact op

Wij staan u bij in het behalen van uw bedrijfs- en duurzaamheidsdoelstellingen