OEM Support Package

Two people shaking hands

Ontzorging van onze OEM klant

U, als Original Equipment Manufacturer, heeft specifieke eisen van ons, als leverancier. We vinden het belangrijk om aan deze eisen tegemoet te komen, en ontwikkelden daarom het 'OEM Support Package' . Een pakket vol voordelen om u te ontzorgen, specifiek en exclusief voor onze BENELUX klanten. Zo kunt u uw klanten wereldwijd de beste service garanderen.

Welke voordelen krijgt u in dit pakket?

We maken een jaarlijkse prijsofferte voor alle gewenste producten. Zo bent u steeds zeker van uw vaste prijs, wat weer een zorg minder is bij het ontwerpen van machines. 

Standaard voorzien wij één jaar garantie op ons producten. In uw situatie kan dit echter onvoldoende zijn, u heeft namelijk nog tijd nodig om de machines te maken. Daarom bieden wij een uitgebreidere garantie aan bij interesse. Vraag naar onze voorwaarden.

* tegen betaling

U heeft een project en kiest voor Spirax Sarco producten? Wij zorgen ervoor dat u deze producten door en door kent, dankzij een gratis producttraining gedurende 2 uur. 

U werkt een project uit, maar heeft toch iets meer stoomkennis nodig dan u in huis heeft. Geen zorgen, onze design engineering service staat u bij in al uw engineering uitdagingen.

* tegen betaling

Soms besluiten onze fabrieken een wijziging door te voeren in het ontwerp van een product. Dit komt het product ten goede, maar kan er natuurlijk voor zorgen dat u voor onverwachte verrassingen komt te staan (bv. een afmeting verandert plots). We voorkomen dit graag. Beslissen onze fabrieken tot een verandering? Wij laten u dit meteen weten, en ondersteunen u bij eventuele problemen. 

Wij zetten ons steeds voor de volle 100% in om ervoor te zorgen dat uw levering op de afgesproken momenten bij u toekomt. Niet te laat, maar ook niet te vroeg! 

Wanneer u een vraag heeft, wilt u iemand spreken met kennis van zake - natuurlijk. Wij hebben deze mensen. Én wij zorgen ervoor dat uw vraag steeds terecht komt bij de juiste contactpersoon. 

Spirax Sarco is vertegenwoordigd in alle uithoeken van de wereld. Dat kan ook niet anders, met kantoren in 62 landen. Erg eenvoudig dus indien uw machines in het buitenland geïnstalleerd worden. Onze lokaal Spirax Sarco filiaal staat steeds paraat om u overal te helpen. De juiste contactgegevens vindt u dan ook snel hier terug. 

Spirax Sarco bundelde meer dan 100 jaar stoomervaring in handige rekenmachines en hulpmiddelen voor uw ontwerp. Gemaakt om uw werk te vereenvoudigen!

Neem contact op

Wij staan u bij in het behalen van uw bedrijfs- en duurzaamheidsdoelstellingen