Oktatás

Legyen Ön is képzett az ipari gőztechnikában

Legyen Ön is képzett az ipari gőztechnikában

Jól képzett műszaki, üzemi szakemberek megléte nélkülözhetetlen ahhoz, hogy ipari gőz -és kondenzrendszere a leghatékonyabban, legbiztonságosabban és kis karbantartási költséggel üzemeljen.

Az angol központú Spirax Sarco Limited, a Spirax-Sarco Kft magyarországi mérnökein keresztül, nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az ipari gőz- és kondenzrendszerek tervezésében, kivitelezésében, üzemeltetésében és karbantartásában dolgozó magyar műszaki kollegákat is új ismeretekkel lássa el, vagy segítsen abban, hogy a már megszerzett tárgyi tudásukat tovább bővíthessék.

A Spirax-Sarco Kft. által szervezett tanfolyamok, továbbképzések garanciát jelentenek arra, hogy az azokon résztvevő műszaki kollegák elismerten magas szintű képzésben részesüljenek.

A továbbképzéseket nagy tudással és széleskörű gyakorlati tapasztalattal rendelkező mérnökeink tartják, a Spirax-Sarco Kft. előadótermében (1103 Budapest, Kőér u. 2/A. Laurus Irodaház III. em.), vagy az Ön által kért tervezői, kivitelezői, vagy gyártói/üzemeltetői telephelyen.

Külön kérésre, angolul beszélő műszaki kollegák részére, előzetes egyeztetés után, lehetőség van előre tervezett angliai továbbképzésre is, a Spirax Sarco Limited oktató bázisán, Cheltenham-ben (UK Steam Technology Center) amely Londontól kb. 160 km-re, a Spirax Sarco Limited központjában van. Kérésére elküldjük az angliai oktató központ éves továbbképzési programját.

Biztos lehet abban, hogy akár Magyarországon, akár Angliában, igényeinek megfelelően a világ legjobb szakembereinek, igen magas színvonalú tanfolyamain, képzésein vehet részt.

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Segítünk Önnek megtalálni a megfelelő megoldást