Oktatás

Legyen Ön is képzett az ipari gőztechnikában

Engineers learning how steam components work

Legyen Ön is képzett az ipari gőztechnikában

Jól képzett műszaki, üzemi szakemberek megléte nélkülözhetetlen ahhoz, hogy ipari gőz -és kondenzrendszere a leghatékonyabban, legbiztonságosabban és kis karbantartási költséggel üzemeljen.

Az angol központú Spirax Sarco Limited, a Spirax-Sarco Kft magyarországi mérnökein keresztül, nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az ipari gőz- és kondenzrendszerek tervezésében, kivitelezésében, üzemeltetésében és karbantartásában dolgozó magyar műszaki kollegákat is új ismeretekkel lássa el, vagy segítsen abban, hogy a már megszerzett tárgyi tudásukat tovább bővíthessék.

A Spirax-Sarco Kft. által szervezett tanfolyamok, továbbképzések garanciát jelentenek arra, hogy az azokon résztvevő műszaki kollegák elismerten magas szintű képzésben részesüljenek.

A továbbképzéseket nagy tudással és széleskörű gyakorlati tapasztalattal rendelkező mérnökeink tartják, a Spirax-Sarco Kft. előadótermében (1103 Budapest, Kőér u. 2/A. Laurus Irodaház III. em.), vagy az Ön által kért tervezői, kivitelezői, vagy gyártói/üzemeltetői telephelyen.

Külön kérésre, angolul beszélő műszaki kollegák részére, előzetes egyeztetés után, lehetőség van előre tervezett angliai továbbképzésre is, a Spirax Sarco Limited oktató bázisán, Cheltenham-ben (UK Steam Technology Center) amely Londontól kb. 160 km-re, a Spirax Sarco Limited központjában van. Kérésére elküldjük az angliai oktató központ éves továbbképzési programját.

Biztos lehet abban, hogy akár Magyarországon, akár Angliában, igényeinek megfelelően a világ legjobb szakembereinek, igen magas színvonalú tanfolyamain, képzésein vehet részt.

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Segítünk Önnek megtalálni a megfelelő megoldást