Lépjen velünk kapcsolatba!

Masthead background

Lépjen kapcsolatba gőztechnikai szakértőnkkel

Gőztechnikai csapatunk az Ön rendelkezésére áll, hogy segítségére legyen gőzrendszere működtetésében

Számíthat ránk

Szeretnénk Önt biztosítani arról, hogy ezekben a nehéz időkben is segítségére leszünk. Számíthat a Spirax Sarco-ra, - műszaki tanácsainkkal, támogatásunkkal, tapasztalatunkkal segítünk Önnek. Gyártóműveink nem álltak le, szerelvényeinkből raktárkészlettel rendelkezünk és csapatunk keményen dolgozik azért, hogy termékeinkkel és szolgáltatásainkkal az Ön folyamatos rendelkezésére állhassunk.

Ott vagyunk, ahol Önnek leginkább szüksége van ránk

  • Helyszíni kiszállás, üzemi bejárás – minden Spirax Sarco kollega rendelkezik a szükséges biztonsági védőfelszereléssel.

  • Távoli kapcsolat – ha gőztechnikai szakértőnkkel szeretne konzultálni, telefonon vagy videohíváson keresztül is megteheti.

  • Speciális alkatrészekhez való hozzáférés – kollegánk segítségére lesz az alkatrész pontos beazonosításában gőzrendszerének zavartalan működése érdekében.

​Please note we assume that the information to be furnished by you will be your business information and not your personal information. Privacy Policy

Élő chat

SMS

Olvassa be a QR-kódot, vagy küldjön SMS-t a +36 70 717 8388 számra élő csevegés kezdeményezéséhez a Spirax Sarco magyarországi csapatával.

A csevegési előzményeket a rendszer menti az eszközén.
Hungary Webchat SMS QR code

Webchat

Ha kérdése van a Spirax Sarco magyarországi csapatához, indítson csevegést!

Ha a gomb nem jelenik meg alább, fogadja el a sütiket.


LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Spirax Sarco Hungary

​Spirax-Sarco Kft. 
H-1103 Budapest
Kőér u. 2/A.
Hungary

Tel: + 36 (1) 222 3708
Fax: + 36 (1) 223 1110
info@spirax.hu