Vítejte na našich nových webových stránkách

Navržených pro Vaše potřeby

Spira-trol maintenance

11/09/2019

Vaše potřeby jsou naší prioritou

Vylepšení našich webových stránek není jen o novém designu, ale především o poskytování odborných znalostí z oblasti páry, které potřebujete k podpoře Vašeho podnikání.

Prioritou našeho nového webu je zajištění snadného přístupu k odborným informacím z oblasti parokonenzátních systémů.

Což znamená, že web lze snadno procházet pomocí rychlého přístupu k našim výrobkům a službám, prostřednictvím PC, mobilních zařízení i tabletů.

SNADNÝ PŘÍSTUP K ŘEŠENÍM

Web jsme navrhli tak, aby poskytoval rychlý a snadný přístup k řešení problematiky z oblasti parokondenzátních systémů.

Podívejte se, jak mohou naše řešení prospět Vašemu podnikání a jak Vám naše podrobné technické informace pomohou najít nejlepší řešení, které vyhovuje Vašemu parnímu provozu.

PARNÍ SYSTÉMY NEMUSÍM BÝT HLAVNÍM PŘEDMĚTEM VAŠEHO PODNIKÁNÍ, NAŠÍM ALE JSOU

Našim úkolem je pomoci Vám dosáhnout Vašich cílů v oblasti efektivity a udržitelnosti tím, že společně zajistíme optimální fungování parních a kondenzátních systémů za všech provozních stavů s minimálním dopadem na životní prostředí.

Můžeme s Vámi spolupracovat na jednorázovém projektu modernizace nebo rozšíření provozu výroby, a to tak, že Vám poskytneme trvalou podporu pro zajištění funkčnosti parokondenzátního systému.

Odbornost

Naši specializovaní odborníci Vám usnadní život díky svým dlouholetým zkušenostem a to jak u jednorázových projektů, tak i v rámci dlouhodobé spolupráce.

Vaše odvětví je naší prioritou

Pára je nezbytným nástrojem v mnoha průmyslových odvětvích, od potravin a nápojů, farmaceutického a papírenského průmyslu až po nemocnice.

Chápeme každodenní potřeby Vašeho oboru, proto jsme na webu zveřejnili případové studie pro představu praktického využití výrobků Spirax Sarco. Důraz jsme kladli na výhody, které použité výrobky v dané aplikaci přináší.

Můžete si přečíst studii použití odvaděčů kondenzátu v konkrétním pivovaru, kde bylo rok po instalaci dosaženo úspory 1,8 milionu Kč. Další případová studie se věnuje použití výměníkové stanice Easiheat, která nemocnici výrazně ušetřila náklady.

Můžete se na nás spolehnout, dodáme Vám řešení šité na míru Vašim potřebám.

Nové webové stránky jsou koncipovány tak, aby poskytovaly co nejjednodušší přehled o našich službách a řešeních a dále umožňovaly vyhledat informace v záležitosti na zvoleném oboru.
Spirax Sarco Team Navštivte naše nové stránky

Globální síla, lokální priority

Máme celosvětově největší pokrytí v rámci našeho předmětu podnikání, se 122 pobočkami v 47 zemích a více než 100 000 zákazníky, proto můžeme být nazváni světovým lídrem v oblasti páry.

Navzdory naší celosvětové působnosti, je naše hlavní síla v poskytování specializovaných služeb na lokální úrovni.

Budete spolupracovat s našimi kvalifikovanými lokálními odborníky, přitom ale můžete využít našich globálních znalostí a dlouholetých zkušeností v oblasti páry a kondenzátu.

Kontaktujte prosím Vaše lokální techniky Spirax Sarco.

 

KONTAKTUJTE NÁS

Pomůžeme vám najít vhodné řešení