Looking for Spirax Sarco products and services?

Join the team

Masthead background

Sales Engineer Nederland

Die niet gewoon producten wil verkopen maar zich richt op procesverbeteringen.

Key information

  • Salaris: Competitief
  • Locatie: Netherlands
  • Business Area: Sales
  • Afsluitingsdatum:

Contact

Mail uw recent CV met motivatie naar:
Spirax-Sarco Nederland BV 
Tineke Wilhelm 
HR Manager Benelux

Solliciteer nu

Sales Engineer Nederland

Functie: Na een intensief opleidingstraject adviseer je bestaande klanten en benader je prospects in verschillende sectoren (Food & Beverage, Healthcare, Chemie, Petrochemie) over de inzet van stoom gerelateerde totaaloplossingen. De focus hierbij ligt op het creëren van duurzame, toegevoegde waarde met een nadruk op efficiëntie en veiligheid. Je werkt vanuit huis maar hebt nauw contact met de andere Sales Engineers en collega’s op kantoor. Je rapporteert direct aan de Sales Manager Benelux.

Bedrijf: Spirax Sarco is een beursgenoteerd bedrijf en wereldwijd zijn we al meer dan 100 jaar actief als fabrikant van een uitgebreid portfolio aan totaaloplossingen, services en producten voor onder meer stoom. Duurzaamheid vormt een essentieel aspect van onze strategie, bekend als "One Planet". Ons uiteindelijke doel is het verminderen van de uitstoot en het energie- en waterverbruik bij onze klanten, terwijl tegelijkertijd de productiviteit en betrouwbaarheid worden verhoogd.

Spirax Sarco is binnen de Benelux marktleider voor stoomoplossingen. Onze expertise, samen met het volledig full-serviceconcept inclusief een opleidingscentrum, maken van Spirax Sarco een gewaardeerde partner van de industrie. Binnen de Benelux-organisatie werken ongeveer 65 medewerkers, vanuit onze kantoren Gent (BE) en Barendrecht (NL). Kenmerkend zijn de informele werksfeer en korte communicatielijnen. Wij ondersteunen diverse goede doelen en bij ons kun je rekenen op een inclusieve werkomgeving die duurzaamheid en persoonlijke groei stimuleert.

Aanbod: Naast een goed basissalaris, bonus en een auto biedt Spirax Sarco een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder 33 vakantiedagen, diverse verlofregelingen en toegang tot het medewerkershulpprogramma. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling; in ons eigen opleidingscentrum bieden we diverse opleidingsmogelijkheden waarmee je jezelf kunt ontplooien.

Profiel: Een leergierige, zelfstandige Sales Engineer die zich wil blijven ontwikkelen en de combinatie techniek en commercie fantastisch vindt. Je hebt een bachelor / WO opleiding werktuigbouw, elektrotechniek, warmteleer of vergelijkbaar en een aantal jaar ervaring binnen de technische sales.

Je bent nieuwsgierig van aard en staat open voor nieuwe processen en oplossingen. Idealiter woonachtig in Oost-Nederland. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is vereist.

 

Ben jij ambitieus en wil je continu blijven leren?