Looking for Spirax Sarco products and services?

Join the Team

Masthead background

View our open vacancies

We are no longer accepting applications for this position. Please visit our Careers page for our latest open vacancies

Inside Sales Engineer - Barendrecht

Je bent de spil tussen Spirax Sarco en onze klanten, die de vertaalslag weet te maken van de behoeften van de klant naar de oplossingen/producten op het gebied van stoomtoepassingen om onze groei te blijven versnellen. 

  • Salaris: Competitive
  • Locatie: Netherlands
  • Business Area: Sales
  • Afsluitingsdatum:

Contact

Mail uw recent CV met motivatie naar:

Spirax-Sarco Netherlands BV
Tineke Wilhelm 
HR Manager Benelux

Apply Now

FUNCTIE:
Je bent de spil tussen Spirax Sarco en onze klanten, die de vertaalslag weet te maken van de behoeften van de klant naar de oplossingen/producten op het gebied van stoomtoepassingen om onze groei te blijven versnellen. Dit doe je door proactief onze bestaande klanten te benaderen. Verder help je ook prospects die ons contacteren om te zetten tot nieuw kopende klanten. Je ondersteunt en adviseert onze Nederlandse klanten telefonisch en via e-mail, stelt offertes op en doet de opvolging van de RFQ’s. Daarnaast verifieer je technische specificaties van bestellingen waarvoor je regelmatig contact hebt met onze productie locaties. Door je open, nieuwsgierige en zelfstandige houding ben je steeds op zoek naar de beste oplossing en werk je samen met het BeNeLux team vanuit ons kantoor in Barendrecht. Als ISE rapporteer je aan de Internal Sales & Office Manager Netherlands.

BEDRIJF:
Spirax Sarco is fabrikant van een uitgebreide portfolio aan totaaloplossingen, services en producten voor stoom en andere industriële fluïda. Onze expertise én een volledig full-serviceconcept inclusief een opleidingscentrum, maken van Spirax Sarco een gewaardeerd partner van de industrie. Als marktleider zijn wij met ongeveer 8000 werknemers wereldwijd actief, met 7 productievestigingen en 51 sales- en servicekantoren in 62 landen. Onze klanten zijn actief in de meest diverse industrieën zoals voeding, farmacie, chemie, ziekenhuizen, metaal, ... 
Door de grote vraag van onze Nederlandse klanten en het succes van onze aanpak en strategie, zoeken wij een nieuwe collega, om onze groei duurzaam voort te zetten.

 

AANBOD:
Zelfstandige functie met voldoende vrijheid voor indeling van werkzaamheden binnen je takenpakket
Informele werksfeer waarbij je ook onderdeel bent van een groot BeNeLux team
Mogelijkheid tot het volgen van trainingen en opleidingen (zowel intern als extern)
Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
Laptop en smartphone

PROFIEL:
Je hebt een afgeronde bachelor opleiding of beschikt over dit niveau door ervaring, in de richting van Werktuigbouwkunde, Electrotechniek, Warmteleer of vergelijkbaar. 
Je bent zelfstandig, service gericht en leergierig maar werkt ook graag in teamverband.
Je weet de vertaalslag van techniek naar commercie te maken en bent in staat dit in “begrijpelijke taal” toe te lichten.
Je bent nieuwsgierig van aard en staat open voor nieuwe processen en oplossingen.
Goede beheersing van Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint).
Goede communicatieve vaardigheden (zowel telefonisch als schriftelijk).
Nederlands en Engels beheers je vloeiend.


View our open vacancies

We are no longer accepting applications for this position. Please visit our Careers page for our latest open vacancies