Looking for Spirax Sarco products and services?

Join the Team

Masthead background

View our open vacancies

We are no longer accepting applications for this position. Please visit our Careers page for our latest open vacancies

Field Service Engineer

 Om ons serviceteam verder uit te breiden, zoeken wij een Field Service Engineer (m/v)

Key Information

  • Salary: Competitive
  • Locatie: Belgium
  • Business Area: Engineering
  • Closing date:

CONTACT:

Mail uw recent CV met motivatie naar:

Spirax-Sarco NV
Gert Van Geyte
Service Manager

Email

Field Service Engineer

OVER ONS

Spirax-Sarco is fabrikant van een brede waaier aan producten en totaaloplossingen voor stoom en andere industriële fluïda. Onze expertise én een volledig full-serviceconcept inclusief een opleidingscentrum, maken van Spirax-Sarco een gewaardeerd partner van de industrie. Als marktleider zijn wij wereldwijd actief, met  productievestigingen en sales- en servicekantoren in vele landen. Onze klanten zijn actief in de meest diverse sectoren zoals voeding, farmacie, chemie, hospitalen, elektronica, metaal, ... Vanuit onze kantoren in Zwijnaarde (BE) en Barendrecht (NL) zijn voor de Benelux +/- 60 medewerkers actief.

Om ons serviceteam verder uit te breiden, zoeken wij een Field Service Engineer (m/v):

OVER U:

U bent op dagdagelijkse basis bij onze klanten en derhalve een heel belangrijke vertrouwenspersoon van onze klanten.
Concreet betekent dit: Na uw opleidingsperiode zal u onze klanten assisteren bij opstarten van technische oplossingen; analyseren van installaties; preventieve en curatieve onderhoudsactiviteiten met technische meerwaarde, zoals uitvoeren van productsurveys en dit altijd bij onze klanten; hiervoor hebt u ook regelmatig contact met uw collega’s sales engineers die uw raad gebruiken om de klant nog beter ten dienste te zijn.
Daarnaast participeert u aan de technische opleidingsdagen. 

PROFIEL:

U hebt een elektromechanische all-round achtergrond met een basiskennis meet- en regeltechniek op MTS-HTS niveau. U hebt reeds een eerste werkervaring achter de rug, bij voorkeur met field service. U bent geduldig en hebt een klantvriendelijke aanpak die het opbouwen van langetermijnrelaties nastreeft. Een basiskennis van de Engelse taal strekt tot aanbeveling.
U werkt nauwkeurig, georganiseerd en altijd met veiligheid als prioriteit nummer 1. Indien u nog geen VCA attest bezit, zullen wij de opleiding voorzien voor het behalen daarvan.

AANBOD:

Een veelzijdige functie die u toelaat uw eigen verantwoordelijkheden te ontplooien binnen een sfeer van teamwork. De kans aan de spits van de technologie mee te zijn bij de marktleider in zijn sector. Permanente opleiding en bijscholing. Een competitief salaris met extralegale voordelen( pensioenplan, bonusregeling, firmawagen,...).

CONTACT:

Mail uw recent CV met motivatie naar:

Spirax-Sarco NV
Gert Van Geyte
Service Manager

gert.vangeyte@be.spiraxsarco.com

 

View our open vacancies

We are no longer accepting applications for this position. Please visit our Careers page for our latest open vacancies