Looking for Spirax Sarco products and services?

Join the team

Masthead background

View our open vacancies

We are no longer accepting applications for this position. Please visit our Careers page for our latest open vacancies

External Steam & Thermal Energy Engineer

Spirax Sarco Benelux is als marktleider dé sales- en serviceorganisatie in expertise voor het ontwikkelen van industriële totaaloplossingen voor stoom. Dit betreft zowel alle nodige services en als fabrikant van onze eigen producten. Samen met onze klanten, actief in de meest diverse sectoren van de industrie zoals voeding, farmacie, ziekenhuizen, chemie, elektronica, metaal... werken wij aan duurzame processen - zowel vanuit energetisch als milieu oogpunt, en dit conform alle normen en wetgeving. Onze expertise én ons full-service concept met inbegrip van onze opleidingsprogramma’s voor klanten, maken Spirax Sarco tot een gewaardeerde partner van de industrie. Spirax-Sarco Engineering bestaat meer dan 130 jaar, stelt meer dan 8000 medewerkers tewerk en is wereldwijd actief met productielocaties in meerdere continenten en directe aanwezigheid in 68 landen. In de Benelux tellen we meer dan 60 medewerkers.

Key information

  • Location: Belgium
  • Business area: Engineering
  • Closing date:

External Steam & Thermal Energy Engineer

Om ons team verder te versterken zoeken wij een (m/v/x):

External Steam & Thermal Energy Engineer

die na een grondige technische opleiding verantwoordelijk wordt als eerste en laatste aanspreekpunt voor een uitgebreid klantenbestand. De meeste klantcontacten zijn met technische verantwoordelijken voor verbeteringen van de klantinstallaties. Daarbij heeft de gezochte collega de vrijheid om acties te ontplooien binnen een sfeer van teamwork en mee te denken in de verdere uitbouw van het bedrijf. Concreet omvat dit: klantenrelaties onderhouden en uitbouwen; klantenbehoeftes vertalen zodat de inside teams deze kunnen uitwerken tot concrete projecten waarbij de gezochte engineer de spil blijft tot het afronden; on-site technisch advies verlenen; mee uitwerken van marketingacties zoals presentaties en beurzen en meewerken aan de technische klantenopleidingen.

U BENT:

Een master ingenieur of gelijkwaardig, met minimaal 5 jaar professionele ervaring in project- of consultatieve verkoop. Door de interne technische opleiding is enkel inzicht in procestechnieken in het algemeen en eventuele voorkennis van stoom een belangrijk pluspunt.

Een geboren salespersoon met sterke communicatieve vaardigheden, die plezier schept in het creëren van toegevoegde waarde voor klanten, met de vaardigheid om langetermijnrelaties uit te bouwen voor verdere groei.

Naast Nederlands als moedertaal, hebt U een heel goede kennis van het Engels voor professioneel gebruik. Frans is een pluspunt.

Vertrouwd met courante MS Office toepassingen.

Efficiënt én effectief bij het bepalen van prioriteiten.

Woonachtig ten oosten van Brussel en/of Antwerpen, idealiter centraal op de Noord-Zuid-as. 

GEINTERESSEERD?

Mail uw recente c.v. met motivatie naar jamal.saouti@be.spiraxsarco.com of stuur naar 
Jamal Saouti, General Manager Benelux, Industriepark 5, 9052 ZWIJNAARDE.
U mag rekenen op absolute discretie, een snelle selectieprocedure mét antwoord en een professionele begeleiding van Uw kandidatuur. 

 

View our open vacancies

We are no longer accepting applications for this position. Please visit our Careers page for our latest open vacancies